Саобраћајка: Повријеђена дјевојчица

Петогодишњој дјевојчици која је повријеђен у саобраћајној незгоди у зворничком насељу Улице, указана је љекарска помоћ у овдашњем Дому здравља, саопштено је из Полицијске управе Зворник.

Република Српска 10.09.2019 | 10:57
Саобраћајка: Повријеђена дјевојчица
У саобраћајној незгоди учествовали су аутомобил “голф” којим је управљала Д.Ђ. и “пасат” за чијим је управљачем била А.П, обје из Зворника. 

Дјевојчица се налазила у аутомобилу “голф”.

Документовање саобраћајне незгоде, која се догодила јуче у 17.20 часова, је у току.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Па

10.09.2019 10:06

Једини посао који ради полиција и јесте документовање саобрацајки. Не дај бозе да ухапсе неког Тајкуна власти,неког бајног привредника, неког лажног инвеститора и сл. Криминал цвјета у цијелој БиХ, краде се из уста народа и ником ништа. Имамо Тужилаштво али као да и немамо, нит шта ради нит се оглашава.Све се утопило у сивило и нерад, сви хватају везе за преваре и крадје, сви се сналазе за себе и цуре ко заливени.Нису то никакве институције то су отуђене групе полтрона власти. Зло.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

10.09.2019 10:51

Ако дете није било птописно везано и у столици, онда треба трајно одузети дозволу особи у ком је возилу била. Људи се понашају као да су децу на путу нашли. Физика каже да дете током чеоног судара, при брзини од само 40 км/х, може да удари у предње ветробранско стакло возила. Мислите о томе кад пуштате децу да стоје позади, ослоњена на предња седишта.

ОДГОВОРИТЕ