Saobraćajka: Povrijeđena djevojčica

Petogodišnjoj djevojčici koja je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u zvorničkom naselju Ulice, ukazana je ljekarska pomoć u ovdašnjem Domu zdravlja, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Republika Srpska 10.09.2019 | 10:57
Saobraćajka: Povrijeđena djevojčica
U saobraćajnoj nezgodi učestvovali su automobil “golf” kojim je upravljala D.Đ. i “pasat” za čijim je upravljačem bila A.P, obje iz Zvornika. 

Djevojčica se nalazila u automobilu “golf”.

Dokumentovanje saobraćajne nezgode, koja se dogodila juče u 17.20 časova, je u toku.

(Srna)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Pa

10.09.2019 10:06

Jedini posao koji radi policija i jeste dokumentovanje saobracajki. Ne daj boze da uhapse nekog Tajkuna vlasti,nekog bajnog privrednika, nekog lažnog investitora i sl. Kriminal cvjeta u cijeloj BiH, krade se iz usta naroda i nikom ništa. Imamo Tužilaštvo ali kao da i nemamo, nit šta radi nit se oglašava.Sve se utopilo u sivilo i nerad, svi hvataju veze za prevare i kradje, svi se snalaze za sebe i cure ko zaliveni.Nisu to nikakve institucije to su otuđene grupe poltrona vlasti. Zlo.

ODGOVORITE
Name

Sa strane

10.09.2019 10:51

Ako dete nije bilo ptopisno vezano i u stolici, onda treba trajno oduzeti dozvolu osobi u kom je vozilu bila. Ljudi se ponašaju kao da su decu na putu našli. Fizika kaže da dete tokom čeonog sudara, pri brzini od samo 40 km/h, može da udari u prednje vetrobransko staklo vozila. Mislite o tome kad puštate decu da stoje pozadi, oslonjena na prednja sedišta.

ODGOVORITE