Шумахер у болници у Паризу на специјалној терапији

Најуспјешнији возач Формуле 1 хоспитализован је у престоници Француске. . .

Остали спортови 11.09.2019 | 15:17
Шумахер у болници у Паризу на специјалној терапији
Легенда Формуле 1 Михаел Шумахер налази се у Паризу.

Лист "Паризијен" наводи да је њемачки ас допутовао у престоницу Француске из Швајцарске на дводневну терапију у болницу "Жорж Помпиду".

Шумахер се налази под надзором познатог љекара професора Филипа Менаскеа, стручњака за кардиоваскуларну хирургију.

Он би требало да буде подвргнут специјалној терапији матичних ћелија, која за циљ има да му помогне у имунолошком смислу.

Наводно, славни спортиста је већ два пута боравио у болници у Паризу од када је прије пет и по година доживио тешку несрећу на скијању и задобио озбиљне повреде главе.

О стању најуспјешнијег возача Формуле 1 у историји од тада се се јако мало зна, ниједном се није појавио у јавности, а штуре информације које су процуриле од тада говоре да је лоше, да не може да се креће, говори...

Жан Тод, некадашњи челник Ферарија и близак пријатељ Шумахера, раније ове године изјавио је послије посјете Нијемцу да су се "неке ствари заувијек промијениле". Он је навео да њих двојица никада више неће имати исти однос "јер не постоји комуникација као некада".

"Ствари никада више неће бити исте. Могу само да кажем да се његова породица добро брине о њему и он се и даље бори", навео је тада Тод.

Михаел Шумахер, који има 50 година, настрадао је на скијању у француским Алпима у децембру 2013. године.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар