Šumaher u bolnici u Parizu na specijalnoj terapiji

Najuspješniji vozač Formule 1 hospitalizovan je u prestonici Francuske. . .

  • Sport
  • Ostali sportovi


Legenda Formule 1 Mihael Šumaher nalazi se u Parizu.

List "Parizijen" navodi da je njemački as doputovao u prestonicu Francuske iz Švajcarske na dvodnevnu terapiju u bolnicu "Žorž Pompidu".

Šumaher se nalazi pod nadzorom poznatog ljekara profesora Filipa Menaskea, stručnjaka za kardiovaskularnu hirurgiju.

On bi trebalo da bude podvrgnut specijalnoj terapiji matičnih ćelija, koja za cilj ima da mu pomogne u imunološkom smislu.

Navodno, slavni sportista je već dva puta boravio u bolnici u Parizu od kada je prije pet i po godina doživio tešku nesreću na skijanju i zadobio ozbiljne povrede glave.

O stanju najuspješnijeg vozača Formule 1 u istoriji od tada se se jako malo zna, nijednom se nije pojavio u javnosti, a šture informacije koje su procurile od tada govore da je loše, da ne može da se kreće, govori...

Žan Tod, nekadašnji čelnik Ferarija i blizak prijatelj Šumahera, ranije ove godine izjavio je poslije posjete Nijemcu da su se "neke stvari zauvijek promijenile". On je naveo da njih dvojica nikada više neće imati isti odnos "jer ne postoji komunikacija kao nekada".

"Stvari nikada više neće biti iste. Mogu samo da kažem da se njegova porodica dobro brine o njemu i on se i dalje bori", naveo je tada Tod.

Mihael Šumaher, koji ima 50 godina, nastradao je na skijanju u francuskim Alpima u decembru 2013. godine.

Izvor: mondo.rs

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.