Терзић направио недодирљиву машину...!

Ова екипа је навикла да побеђује! Да смо играли било где друго, лакше бисмо победили, каже српски селектор.

Остали спортови 09.09.2019 | 15:17
Терзић направио недодирљиву машину...!
Какву је машину направио Зоран Терзић! Имале су српске одбојкашице и раније године успеха, али никада нису направиле такву доминацију на светској сцени као у последње три године. Два европска и једно светско злато – то је резултат невероватног рада српског селектора и његових пуленки.

Турска је била тврд орах у драматичном финалу (3:2), чинило се у једном моменту да је чак ближа победи. Али, извукао је Терзић џокере из рукава, који су окренули утакмицу и целу дворану у Анкери натерали у плач.

„Искрено, да смо играли било где друго, вероватно бисмо лакше победили, неким другим резултатом. Ово је био пакао у којем никада до сада нисмо играли, ни близу. Од првог до последњег поена била је невероватна атмосфера, нисмо имали никакву комуникацију са екипом, јер нисмо могли да се чујемо“, рекао је Терзић за РТС после доделе медаља.

Иако је човек који не воли да исказује емоције, из сваке Терзићеве речи се видело колико је поносан на екипу коју води.

„Дешава се да играмо добро, па освојимо такмичења са један-два изгубљена сета, а дешава се и да играмо слабије, па да поново освојимо. Ово је права екипа, која се ничег не плаши, која увек иде на победу и која је навикла да побеђује“, подвукао је селектор одбојкашица Зоран Терзић.

Извор: моззартспорт

Фото: ЦЕВ

Коментари / 0

Оставите коментар