СП: Богдане, овако и против Шпаније!

Какав механизам, као робот. . .

Кошарка 07.09.2019 | 21:18
СП: Богдане, овако и против Шпаније!
Један од последњих тренинга српске кошаркашке репрезентације у Вухану пред меч одлуке са Шпанијом прошао је уз осмехе, добру атмосферу и сада већ типичну сигурност наших асова у шутерском делу рада.

У фокусу је поново био Богдан Богдановић. Сетили смо се одмах речи Александра Ђорђевића о томе како је Богдановићу највише фалио шутерски тренинг у четвртак по доласку у Вухан, пошто има тај обичај да испали између 1000 и 1800 хитаца. После званичног поздрава за крај тренинга најбољи стрелац Србије остао је на паркету како би се распуцао још мало. То му је очигледно било потребно јер је у сусрету с Порториком имао нешто слабији дан (1/8 из игре, 1/5 за три), што ни најјмање није утицало на коначни резултат и разлику која је износила 43 поена (90:47).

Наш објектив ухватио је серију у којој је бивши играч Партизана и Фенербахчеа нанизао осам погодака, док му се механика шута није променила ни за један проценат. Изгледао је попут машине, тачно калибриране да испуцава лопте истом снагом, путањом и луком. 

Сви у дворани само су помислили: "Нека тако направи и против Шпаније".



Извор: моззартспорт

Фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар