SP: Bogdane, ovako i protiv Španije!

Kakav mehanizam, kao robot. . .

Košarka 07.09.2019 | 21:18
SP: Bogdane, ovako i protiv Španije!
Jedan od poslednjih treninga srpske košarkaške reprezentacije u Vuhanu pred meč odluke sa Španijom prošao je uz osmehe, dobru atmosferu i sada već tipičnu sigurnost naših asova u šuterskom delu rada.

U fokusu je ponovo bio Bogdan Bogdanović. Setili smo se odmah reči Aleksandra Đorđevića o tome kako je Bogdanoviću najviše falio šuterski trening u četvrtak po dolasku u Vuhan, pošto ima taj običaj da ispali između 1000 i 1800 hitaca. Posle zvaničnog pozdrava za kraj treninga najbolji strelac Srbije ostao je na parketu kako bi se raspucao još malo. To mu je očigledno bilo potrebno jer je u susretu s Portorikom imao nešto slabiji dan (1/8 iz igre, 1/5 za tri), što ni najjmanje nije uticalo na konačni rezultat i razliku koja je iznosila 43 poena (90:47).

Naš objektiv uhvatio je seriju u kojoj je bivši igrač Partizana i Fenerbahčea nanizao osam pogodaka, dok mu se mehanika šuta nije promenila ni za jedan procenat. Izgledao je poput mašine, tačno kalibrirane da ispucava lopte istom snagom, putanjom i lukom. 

Svi u dvorani samo su pomislili: "Neka tako napravi i protiv Španije".



Izvor: mozzartsport

Foto: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar