ЕП: Утисак одбојкашица - са Италијом финале прије финала!

Очекује се сличан меч као у Јапану. . .

Остали спортови 06.09.2019 | 21:45
ЕП: Утисак одбојкашица - са Италијом финале прије финала!
Србија и Италија - опет. После Јапана и финала Светског првенства, сада је на реду полуфинале Европског првенства. Многи би рекли да је то финале пре финала. И не би погрешили.

Наше одбојкашице играју јако добро, али имаће врло тежак посао сутра од 16 часова. Преко пута ће стајати још једна велесила у женској одбојци.

Селектор Зоран Терзић каже да очекује сличну утакмицу као што је била она у Јокохами. Па када је тако, нека буде исти исход.

"Врло су слични састави као у финалу Светског првенства. Претпостављам да ће и утакмица бити слична, тимови су сличног квалитета. Италија и Србија у овом тренутку не играју најбоље што могу, али спадају у најужи круг фаворита за освајање медаље", рекао је Терзић у најави полуфинала.

Маја Огњеновић ће бити изузетно важан шраф, можда и најважнији уз Тијану Бошковић.

"Не волим да кажем, али мислим да је ово финале пре финала. Поштовање Пољској и Турској, али наша утакмица је јача по квалитету и неизвеснија. Италија нам је стари познаник, верујем да ћемо одиграти нашу најбољу партију на турниру", јасна је Маја.

Са једне стране бије Тијана, а са друге Бранкица Михајловић. Научиле су то добро Италијанке.

"Познајемо се јако добро међусобно. Италија је изузетно квалитетна екипа, жели финале, као и ми. Хоћемо да покажемо најбољу игру", закључила је Михајловићева.

Ужитак за све љубитеље одбојке.

Извор: моззартспорт

ФОТО: ЦЕВ

Коментари / 0

Оставите коментар