EP: Utisak odbojkašica - sa Italijom finale prije finala!

Očekuje se sličan meč kao u Japanu. . .

Ostali sportovi 06.09.2019 | 21:45
EP: Utisak odbojkašica - sa Italijom finale prije finala!
Srbija i Italija - opet. Posle Japana i finala Svetskog prvenstva, sada je na redu polufinale Evropskog prvenstva. Mnogi bi rekli da je to finale pre finala. I ne bi pogrešili.

Naše odbojkašice igraju jako dobro, ali imaće vrlo težak posao sutra od 16 časova. Preko puta će stajati još jedna velesila u ženskoj odbojci.

Selektor Zoran Terzić kaže da očekuje sličnu utakmicu kao što je bila ona u Jokohami. Pa kada je tako, neka bude isti ishod.

"Vrlo su slični sastavi kao u finalu Svetskog prvenstva. Pretpostavljam da će i utakmica biti slična, timovi su sličnog kvaliteta. Italija i Srbija u ovom trenutku ne igraju najbolje što mogu, ali spadaju u najuži krug favorita za osvajanje medalje", rekao je Terzić u najavi polufinala.

Maja Ognjenović će biti izuzetno važan šraf, možda i najvažniji uz Tijanu Bošković.

"Ne volim da kažem, ali mislim da je ovo finale pre finala. Poštovanje Poljskoj i Turskoj, ali naša utakmica je jača po kvalitetu i neizvesnija. Italija nam je stari poznanik, verujem da ćemo odigrati našu najbolju partiju na turniru", jasna je Maja.

Sa jedne strane bije Tijana, a sa druge Brankica Mihajlović. Naučile su to dobro Italijanke.

"Poznajemo se jako dobro međusobno. Italija je izuzetno kvalitetna ekipa, želi finale, kao i mi. Hoćemo da pokažemo najbolju igru", zaključila je Mihajlovićeva.

Užitak za sve ljubitelje odbojke.

Izvor: mozzartsport

FOTO: CEV

Komentari / 0

Ostavite komentar