Серена: Мислила сам да ћу у пензију са 28 или 29!

Американка ће крајем септембра прославити 38. рођендан.

Тенис 07.09.2019 | 14:39
Серена: Мислила сам да ћу у пензију са 28 или 29!
Америчка тенисеркаСерена Вилијамспласирала се у четвртак у своје десето финале УС Опена победом против УкрајинкеЕлине Свитолине у два сета, 6:3, 6:1.

Вилијамс се тиме приближила на корак до освајања рекордног 24. гренд слем наслова у каријери, чиме би се изједначила с легендарном Маргарет Корт из Аустралије на листи најбољих свих времена.

Подсетивши да је свој професионални деби имала 1997. године, истакла је да је некада мислила да ће престати да игра тенис у 28. или 29. години.

''Да ми је неко рекао да ћу играти до 38. године, дефинитивно не бих веровала, мислила сам да ћу у пензију до своје 28. или 29. године. Игра се доста променила, мислим да има много више дубине. Кад сам почела играти, лако су се пролазила прва кола, а онда стигнете у четвртфинале и постаје много теже. Сад нема лаких мечева. Сви играју одлично'', казала је Серена, која ће за 20 дана прославити 38. рођендан.

Додала је и како је задовољна што је играла у више финала него било која друга тенисерка након порођаја.

''Веома ми је драго због тога што сам успела да се вратим након порођаја. Кад погледам уназад, није се лако вратити након тога, а посебно не тако брзо. Прилично сам поносна на себе'', закључила је Серена.

Њена противница у финалу биће Канађанка Бјанка Ванеса Андрееску, која је са 7:6, 7:5 савладала Белинду Бенчић.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

лоптица оскоцица

07.09.2019 13:31

Када се оде у пензију, онда се пису књиге ,ста се све користило недозвољено , да се књига боље прода.

ОДГОВОРИТЕ