Колапс у Сарајеву: Због јаке кише неколико удеса

Више саобраћајних несрећа је у послијеподневним сатима, усљед обилних падавина, забиљежено на подручју Кантона Сарајево, потврђено је у Оперативном центру Министарства унутрашњих послова КС за Клиx.

Босна и Херцеговина 06.09.2019 | 18:09
Колапс у Сарајеву: Због јаке кише неколико удеса
Колапс саобраћаја на главној прометници у Сарајеву, тачније у улици Змаја од Босне, узроковале су обилне падавине и саобраћајне несреће у вријеме када су на сарајевским саобраћајницама уобичајене гужве.

Усљед невоља с кишом и гужвама нису саобраћали ни трамваји. У КЈКП ГРАС нам је потврђено да трамваји нису радили од 16.30 до 16.45 због саобраћајне несреће у насељу Пофалићи. 

У Оперативном центру Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево су за Клиx рекли да су у удесу на Пофалићима учествовала два возила, те да је на њима причињена само материјална штета.

Колоне су се створиле у оба смјера главне сарајевске прометнице, међутим, много је већа гужва према центру Сарајева. Велике колоне возила створиле су се, такође, у насељима Циглане, Скендерија, Маријин Двор, као и на подручју Новог Сарајева и Новог Града.

(Клиx)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Дрекавац

06.09.2019 16:51

Важно је да су мобилни телефони у шакама, као и овом пјешаку на слици! Киша, у једној руци кишобран, у другој телефон и запутио се на зебру. Пукне га исти такав за воланом и крива киша, локве на путу, ма све друго криво!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борик

06.09.2019 18:12

Додик и Жељка су послали кишу у Сарајлабад...

ОДГОВОРИТЕ