Митровић: Желим Партизану и Звезди да презиме у Европи!

"Показали су како се игра против јачих и како се користи предност домаћег терена", рекао је Александар Митровић у разговору са новинарима у "Кући фудбала" у Старој Пазови.

Фудбал 07.09.2019 | 11:10
Митровић: Желим Партизану и Звезди да презиме у Европи!
Отишао је још пре шест година из Србије, али далеко од тога да је престао да прати домаћи фудбал, чак и уз све обавезе које је имао у Белгији, па на Острву...

Александар Митровић, велики навијач Партизана и љубимац Гробара, сигурно је "погрицкао нокте" и у квалификацијама за Лигу Европе због утакмице свог бившег клуба у Молдеу, али му је погодак Немање Р. Милетића за пролазак у групну фазу - сигурно натерао осмех на лице.

У разговору са новинарима у "Кући фудбала" у Старој Пазови, мирно је коментарисао успех Партизана, али и "вечитог" ривала Црвене звезде.

"Велики успех Звезде. Од Партизана се донекле и очекивало да уђе, имали су мало лакше ривале због новог система, док се од Звезде можда није очекивала Лига шампиона. Показали су како се игра против јачих и како се користи предност домаћег терена", казао је Митровић и нагласио:

"Добро је за српски фудбал да имамо два представника у Европи, желим им сву срећу да презиме!".

Добро је познато да су Александар Митровић и Филип Стојковић кумови, али је "Жуле" после уласка Црвене звезде у Лигу шампиона напустио клуб. Већ дуже време је био далеко од места стартера, па каријеру наставља у Рапиду из Беча.

"Њему је драго да је Звезда опет у Лиги шампиона, знате колико воли Звезду, да је дошао кад је било најтеже. Вратио је, и не само он, Звезду тамо где треба да буде и мислим да је остварио све што једно дете Звезде сања, тако да... Осетио је и он, као и у клубу, да је време другу средину и нове играче. Сви су срећни и задовољни".

Александар Митровић одлично познаје прилике на Острву, тако да ће га Звезда и Партизан сигурно позвати пред мечеве са Тотенхемом и Манчестер јунајтедом.

"Биће им тешко, играју против великих клубова... Најбоље би било да обе екипе откину бодове њима код куће, али неће бити лако. Лепе су групе, уз много среће можда и могу да прођу даље".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар