Mitrović: Želim Partizanu i Zvezdi da prezime u Evropi!

"Pokazali su kako se igra protiv jačih i kako se koristi prednost domaćeg terena", rekao je Aleksandar Mitrović u razgovoru sa novinarima u "Kući fudbala" u Staroj Pazovi.

Fudbal 07.09.2019 | 11:10
Mitrović: Želim Partizanu i Zvezdi da prezime u Evropi!
Otišao je još pre šest godina iz Srbije, ali daleko od toga da je prestao da prati domaći fudbal, čak i uz sve obaveze koje je imao u Belgiji, pa na Ostrvu...

Aleksandar Mitrović, veliki navijač Partizana i ljubimac Grobara, sigurno je "pogrickao nokte" i u kvalifikacijama za Ligu Evrope zbog utakmice svog bivšeg kluba u Moldeu, ali mu je pogodak Nemanje R. Miletića za prolazak u grupnu fazu - sigurno naterao osmeh na lice.

U razgovoru sa novinarima u "Kući fudbala" u Staroj Pazovi, mirno je komentarisao uspeh Partizana, ali i "večitog" rivala Crvene zvezde.

"Veliki uspeh Zvezde. Od Partizana se donekle i očekivalo da uđe, imali su malo lakše rivale zbog novog sistema, dok se od Zvezde možda nije očekivala Liga šampiona. Pokazali su kako se igra protiv jačih i kako se koristi prednost domaćeg terena", kazao je Mitrović i naglasio:

"Dobro je za srpski fudbal da imamo dva predstavnika u Evropi, želim im svu sreću da prezime!".

Dobro je poznato da su Aleksandar Mitrović i Filip Stojković kumovi, ali je "Žule" posle ulaska Crvene zvezde u Ligu šampiona napustio klub. Već duže vreme je bio daleko od mesta startera, pa karijeru nastavlja u Rapidu iz Beča.

"Njemu je drago da je Zvezda opet u Ligi šampiona, znate koliko voli Zvezdu, da je došao kad je bilo najteže. Vratio je, i ne samo on, Zvezdu tamo gde treba da bude i mislim da je ostvario sve što jedno dete Zvezde sanja, tako da... Osetio je i on, kao i u klubu, da je vreme drugu sredinu i nove igrače. Svi su srećni i zadovoljni".

Aleksandar Mitrović odlično poznaje prilike na Ostrvu, tako da će ga Zvezda i Partizan sigurno pozvati pred mečeve sa Totenhemom i Mančester junajtedom.

"Biće im teško, igraju protiv velikih klubova... Najbolje bi bilo da obe ekipe otkinu bodove njima kod kuće, ali neće biti lako. Lepe su grupe, uz mnogo sreće možda i mogu da prođu dalje".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar