Промоција нових "Мерцедес-Бенз" аута у Бијељини

Компанија “Мерцедес-Бенз СТАР ЦЕНТАР” из Живиница изложила је данас најновије моделе аутомобила ове марке на градском тргу у Бијељини. Грађани Бијељине могу да погледају или пробају аутомобиле и сутра у периоду од 10 до 18 часова.

Занимљивости 06.09.2019 | 14:10
Промоција нових "Мерцедес-Бенз" аута у Бијељини
“Мерцедес-Бенз СТАР ЦЕНТАР” из Живиница представио је потенцијалним купцима девет мерцедесових аутомобила, од којих осам нових и један стар годину дана.



"Оно што смо изложили од возила то су бројне новине из `Мерцедес-Бенз - а`. Изложени су модели А класе – лимузине, ЦЛА, Б-класа, те популарни СУВ модели ГЛЦ, ГЛЦ цоупе и најновији ГЛЕ 400 д 4 Матиц који је ексклузивно приказан. Најатрактивнији за публику, претпостављамо да ће бити Мерцедес-АМГ А 35", рекла је маркетинг менаџер “Мерцедес-Бенз СТАР ЦЕНТРА” из Живиница нермина Ђуг.



"Мерцедес-Бенз" на подручју Тузланског кантона присутан је преко “СТАР ЦЕНТРА” од 2001. године када је отварен један од најмодернијих продајно-сервисних центара на територији БиХ.



"Могу слободно да кажем да смо уназад пар година смо у премијум сегметну на мјесту број један. Све то је захваљуљући атрактивним моделима и онога што заправо `Мерцедес-Бенз` може да понуди. У нашем салону осим нових возила можете да купите и возила старости до годину дана. Наравно, обављамо сервис путничких, комерцијслних и теретних возила, као и продају дијелова за исте", рекла је Ђугова.



“СТАР-ЦЕНТАР” послује у једином "Мерцедес-Бенз" центру опремљеном према посљедњим стандардима мерцедеса у БиХ. Највећи стандарди радних услова, константно улагање у едукацију запослених и манаџмента, омогућили су "СТАР-ЦЕНТРУ" снажан пословни успјех који утиче и на раст привреде у БиХ, али и пословну транзицију ка Европи и свијету.



(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Невенка

06.09.2019 14:49

Имал који контра примјер да аутокуће из РС-а излазу у Федерацији ??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сер од Добоја

06.09.2019 15:32

Је ли Мићо трећина извршио резервацију

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

07.09.2019 06:22

Сви мерцедесови модели низе класе имају исти мотор као и Дациа и ови модели нису ниста бољи од других јефтиних марки и вец од 150.000 километара поцињу озбиљни проблеми.Тренутно су најбољи тоyотини хyбриди који прелазе и 1.000.000 км уз минимална одрзавања.У овим аутима,напримјер,коцнице трају и висе од 150.000 км,а одрзавање се сведе на радовну замјену уља а тек послије 400.000 км страдају дијелови на траповима,а батерија слаби тек послије 6 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре: Милан

08.09.2019 08:44

Ти баш знаш да Тоyота хибриди прелазе 1 000 000 ( 1 милион ) километара. Хибриди се тек пробијају у масовнију употребу а ти већ знаш да прелазе милион км . Док не пријеђу - не можеш сматрати ни да су прешли. Исто важи и за најновија Мерцедес аута која нису средње и премиум класе ( са твојим ставом да прелазе километраже као Дачиа). Такве су и приче да је Тоyота ауто који се најмање квари а знам ко зна колико ситуација гдје се кваре и те како. Успут, производјачи аутомобила дају на батерије гаранције од 10 година.

Name

Ре: Ре: Милан

09.09.2019 00:36

Истина је да Мерцедес већ одавно није класа која је био. Срозао се у неки осредњи сегмент, препун шминкераја и још се једино ослања на трокраку звијезду, која је до прије 20-ак година била симбол квалитета. С друге стране, сви јапански произвођачи се држе провјереног квалитета. Чак су у задњих 20-ак година подигли квалитет материјала и израде за класу више од осталих и нису упали у замку мас-продукције нових модела, који су препуни грешака и пропуста. Подсјећања ради, недавно је Мерцедесу наређено да повуче преко 60.000 модела ГЛК, јер су у њих инсталисали софтвер који је лагао емисију издувних гасова, па су их представљали као ЕУРО 6 или 7, а у реалности су били једва на граници ЕУРО 4 стандарда. Слично је фасовао и ВW. Код јапанских модела је утврђено да је све исправно према декларацији фабрике. Што се тиче електро аутомобила, па ТОYОТА Приус је одавно ветеран у сегменту хибрида и остали само могу бити копија њихове технологије. Осим тога, одржавање и сервисирање се не могу поредити, јер ако на Мерцедеса годишње не истресеш пар хиљада за којекакве мале и велике сервисе, то више није ауто. Код осталих је то већ много повољније, а и не постоје толике потребе за ремонтима. Говорим из искуства, јер сам возао и ове и оне. Сада сам на БМW-у и најискреније не бих никоме препоручио њихове моделе. Добри су само ако их редовно сервисираш, а немам баш намјеру да остатак живота радим за ауто. Не знам шта ми би, али знам шта ће ми бити идући избор, и то врло брзо, па да не лупам главу сваких 10.000 км.