Promocija novih "Mercedes-Benz" auta u Bijeljini

Kompanija “Mercedes-Benz STAR CENTAR” iz Živinica izložila je danas najnovije modele automobila ove marke na gradskom trgu u Bijeljini. Građani Bijeljine mogu da pogledaju ili probaju automobile i sutra u periodu od 10 do 18 časova.

Zanimljivosti 06.09.2019 | 14:10
Promocija novih "Mercedes-Benz" auta u Bijeljini
“Mercedes-Benz STAR CENTAR” iz Živinica predstavio je potencijalnim kupcima devet mercedesovih automobila, od kojih osam novih i jedan star godinu dana.



"Ono što smo izložili od vozila to su brojne novine iz `Mercedes-Benz - a`. Izloženi su modeli A klase – limuzine, CLA, B-klasa, te popularni SUV modeli GLC, GLC coupe i najnoviji GLE 400 d 4 Matic koji je ekskluzivno prikazan. Najatraktivniji za publiku, pretpostavljamo da će biti Mercedes-AMG A 35", rekla je marketing menadžer “Mercedes-Benz STAR CENTRA” iz Živinica nermina Đug.



"Mercedes-Benz" na području Tuzlanskog kantona prisutan je preko “STAR CENTRA” od 2001. godine kada je otvaren jedan od najmodernijih prodajno-servisnih centara na teritoriji BiH.



"Mogu slobodno da kažem da smo unazad par godina smo u premijum segmetnu na mjestu broj jedan. Sve to je zahvaljuljući atraktivnim modelima i onoga što zapravo `Mercedes-Benz` može da ponudi. U našem salonu osim novih vozila možete da kupite i vozila starosti do godinu dana. Naravno, obavljamo servis putničkih, komercijslnih i teretnih vozila, kao i prodaju dijelova za iste", rekla je Đugova.



“STAR-CENTAR” posluje u jedinom "Mercedes-Benz" centru opremljenom prema posljednjim standardima mercedesa u BiH. Najveći standardi radnih uslova, konstantno ulaganje u edukaciju zaposlenih i manadžmenta, omogućili su "STAR-CENTRU" snažan poslovni uspjeh koji utiče i na rast privrede u BiH, ali i poslovnu tranziciju ka Evropi i svijetu.



(BN)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Nevenka

06.09.2019 14:49

Imal koji kontra primjer da autokuće iz RS-a izlazu u Federaciji ??

ODGOVORITE
Name

Ser od Doboja

06.09.2019 15:32

Je li Mićo trećina izvršio rezervaciju

ODGOVORITE
Name

Milan

07.09.2019 06:22

Svi mercedesovi modeli nize klase imaju isti motor kao i Dacia i ovi modeli nisu nista bolji od drugih jeftinih marki i vec od 150.000 kilometara pocinju ozbiljni problemi.Trenutno su najbolji toyotini hybridi koji prelaze i 1.000.000 km uz minimalna odrzavanja.U ovim autima,naprimjer,kocnice traju i vise od 150.000 km,a odrzavanje se svede na radovnu zamjenu ulja a tek poslije 400.000 km stradaju dijelovi na trapovima,a baterija slabi tek poslije 6 godina.

ODGOVORITE
Name

Re: Milan

08.09.2019 08:44

Ti baš znaš da Toyota hibridi prelaze 1 000 000 ( 1 milion ) kilometara. Hibridi se tek probijaju u masovniju upotrebu a ti već znaš da prelaze milion km . Dok ne prijeđu - ne možeš smatrati ni da su prešli. Isto važi i za najnovija Mercedes auta koja nisu srednje i premium klase ( sa tvojim stavom da prelaze kilometraže kao Dačia). Takve su i priče da je Toyota auto koji se najmanje kvari a znam ko zna koliko situacija gdje se kvare i te kako. Usput, proizvodjači automobila daju na baterije garancije od 10 godina.

Name

Re: Re: Milan

09.09.2019 00:36

Istina je da Mercedes već odavno nije klasa koja je bio. Srozao se u neki osrednji segment, prepun šminkeraja i još se jedino oslanja na trokraku zvijezdu, koja je do prije 20-ak godina bila simbol kvaliteta. S druge strane, svi japanski proizvođači se drže provjerenog kvaliteta. Čak su u zadnjih 20-ak godina podigli kvalitet materijala i izrade za klasu više od ostalih i nisu upali u zamku mas-produkcije novih modela, koji su prepuni grešaka i propusta. Podsjećanja radi, nedavno je Mercedesu naređeno da povuče preko 60.000 modela GLK, jer su u njih instalisali softver koji je lagao emisiju izduvnih gasova, pa su ih predstavljali kao EURO 6 ili 7, a u realnosti su bili jedva na granici EURO 4 standarda. Slično je fasovao i VW. Kod japanskih modela je utvrđeno da je sve ispravno prema deklaraciji fabrike. Što se tiče elektro automobila, pa TOYOTA Prius je odavno veteran u segmentu hibrida i ostali samo mogu biti kopija njihove tehnologije. Osim toga, održavanje i servisiranje se ne mogu porediti, jer ako na Mercedesa godišnje ne istreseš par hiljada za kojekakve male i velike servise, to više nije auto. Kod ostalih je to već mnogo povoljnije, a i ne postoje tolike potrebe za remontima. Govorim iz iskustva, jer sam vozao i ove i one. Sada sam na BMW-u i najiskrenije ne bih nikome preporučio njihove modele. Dobri su samo ako ih redovno servisiraš, a nemam baš namjeru da ostatak života radim za auto. Ne znam šta mi bi, ali znam šta će mi biti idući izbor, i to vrlo brzo, pa da ne lupam glavu svakih 10.000 km.