ЕП: Успјех је већ постигнут, али се не задовољавамо!

Помоћни тренер женске одбојкашке репрезентације Србије Бранко Ковачевић оценио је да је успех на првенству већ постигнут, али да се екипа тиме неће задовољити.

Остали спортови 06.09.2019 | 18:27
ЕП: Успјех је већ постигнут, али се не задовољавамо!
"Мислимо да је неки успех већ постигнут, јер је одржан континуитет играња у самим завршницама турнира. Ми у штабу, а ни девојке се тиме нећемо задовољити, покушаћемо да направимо још тих пар корака. Небитно, ко год да је противник одређени притисак постоји, али ова екипа је навикла да се бори с том врстом притиска", рекао је Ковачевић, а пренео је Одбојкаски савез Србије.

Женска одбојкашка репрезентација Србије играће у полуфиналу Европског првенства у суботу против Италије, а Ковачевић је рекао да је "то било и очекивано".

"Све иде по плану. Не штете много слободни дани и у неку руку опоравка и да се тренира између утакмица. Само ми је мало чудно да је поред толико слободних дана на крају згуснуто да се у два дана игра полуфинале и финале", рекао је он.

Репрезентативка Јелена Благојевић оценила је да је екипа у последње две утакмице ушла са знатно више енергије, као и да је то много радује.

"Није било сјајно, срећни што смо опет у полуфиналу, где ћемо играти против Италије, једног квалитетног противника. Срећне смо што смо у полуфиналу и што нас сви доживљавају као претедента за златну медалу и сви нас гледају као озбиљну репрезентацију. Радујем се што смо почели да играмо добро, јер у почетку није било баш 'бајно' ", рекла је Благојевићева.

Она је додала да је после две недеље боравка у Анкари све постало "мало досадно", али да екипа не намерава да престане борбу за европску титулу.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар