Због ове мајице су ''БХ фанатицоси'' напустили синоћ меч!

Због А. Ц. А. Б. на мајици истерали навијача, па отишла цела трибина! Босна и Херцеговина није имала подршку навијача "БХ фанатикоса" који су трибине напустили незадовољни због понашања полиције.

Фудбал 06.09.2019 | 17:30
Због ове мајице су ''БХ фанатицоси'' напустили синоћ меч!
Сарајевски медији преносе да је разлог одласка навијача Босне и Херцеговине било понашање полиције, која је од једног члана групе "БХ фаанатикоси" тражила да скине мајицу са увредљивим садржајем, што је та особа на крају одбила.

Тај навијач је потом изведен ван стадиона где му је скинута мајица, након чега је враћен на стадион, међутим, остали навијачи су из револта напустили "Билино поље".

"Један од чланова БХ Фанатикоса је имао спорну мајицу с увредљивим садржајем за припаднике полиције. Полиција је тражила да мајицу скине и након што је то одбио, изведен је са стадиона. Испред стадиона му је мајица скинута, након чега је враћен на 'Билино поље', међутим, остали навијачи су из револта одлучили да напусте стадион", рекли су из полиције ЗДК-а.

На поменутој мајици писало је А.Ц.А.Б. што је скраћеница за "Алл цопс аре бастардс", односно "Сви полицајци су копилад".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар