Ванда: Зову ме и други играчи да им будем агент, али...

"Зашто је Макси окачио фотографију с Нејмаром? Надам се да је коинциденција", испричала је жена Маура Икардија.

Фудбал 06.09.2019 | 16:52
Ванда: Зову ме и други играчи да им будем агент, али...
Супруга аргентинског фудбалера Маура Икардија успела је да га "избави из канџи" Интера - клуба у ком је дуго био капитен, али који је желео да га се одрекне. 

Можда баш и због Ванде Наре која је водлила рачуна о његовој каријери.

"Неразури" су дуго тражили начин да се растану са Икардијем, покушавали да га погурају ка Монаку, због чега је чак запретио тужбом, да би пред сам крај прелазног рока стигла понуда Пари сен Жермена, о позајмици уз право откупа, коју је клуб на крају прихватио.

Највеће заслуге за трансфер иду његовој агенткинији и супрузи која је у интервјуу за аргентинску емисију "Морфи Телефе" открила да то није била најбоља опција за њу.

"Мауро је понео мали кофер, а остало је оставио мени. Деца нам иду у школи у Италији, тако да ћемо сад живети између Милана и Париза. Од све три опције које смо имали, ПСЖ је био најгора за мене, јер морам да останем у Милану са децом. Ипак, размишљали смо шта је најбоље за њега, било је понуда из Италије и то би свакако било лакше за мене, али...", испричала је Ванда Нара.

Ова ватрена Аргентинка је објаснила да су и од деце тајили понуду Парижана, а да је чекала до последњег часа како би могла да "извуче кеца из рукава".

Пошто је "завршила" један од највећих послова овог лета, поставља се питање хоће ли можда у будућности пословати са још неким фудбалерима као агенткиња. Могла би да се такмичи са суперагентима попут Жоржа Мендеша...

"Имала сам понуде да представљам друге фудбалере, највише пријатеље мог мужа, али не могу јер је тешко бринути само о Мауровој каријери и то радим из љубави", објаснила је Ванда.

Занимљиво, њен бивши супруг Макси Лопез је на дан када је Икарди потписао за Пари сен Жермен, на свој Инстаграм профил окачио фотографију са Нејмаром - такође фудбалером "светаца". Многи су то видели као намерну провокацију.

"То је стара фотографија, не нешто садашње. Желим да верујем да је то коинциденција!"

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар