Vanda: Zovu me i drugi igrači da im budem agent, ali...

"Zašto je Maksi okačio fotografiju s Nejmarom? Nadam se da je koincidencija", ispričala je žena Maura Ikardija.

Fudbal 06.09.2019 | 16:52
Vanda: Zovu me i drugi igrači da im budem agent, ali...
Supruga argentinskog fudbalera Maura Ikardija uspela je da ga "izbavi iz kandži" Intera - kluba u kom je dugo bio kapiten, ali koji je želeo da ga se odrekne. 

Možda baš i zbog Vande Nare koja je vodlila računa o njegovoj karijeri.

"Nerazuri" su dugo tražili način da se rastanu sa Ikardijem, pokušavali da ga poguraju ka Monaku, zbog čega je čak zapretio tužbom, da bi pred sam kraj prelaznog roka stigla ponuda Pari sen Žermena, o pozajmici uz pravo otkupa, koju je klub na kraju prihvatio.

Najveće zasluge za transfer idu njegovoj agentkiniji i supruzi koja je u intervjuu za argentinsku emisiju "Morfi Telefe" otkrila da to nije bila najbolja opcija za nju.

"Mauro je poneo mali kofer, a ostalo je ostavio meni. Deca nam idu u školi u Italiji, tako da ćemo sad živeti između Milana i Pariza. Od sve tri opcije koje smo imali, PSŽ je bio najgora za mene, jer moram da ostanem u Milanu sa decom. Ipak, razmišljali smo šta je najbolje za njega, bilo je ponuda iz Italije i to bi svakako bilo lakše za mene, ali...", ispričala je Vanda Nara.

Ova vatrena Argentinka je objasnila da su i od dece tajili ponudu Parižana, a da je čekala do poslednjeg časa kako bi mogla da "izvuče keca iz rukava".

Pošto je "završila" jedan od najvećih poslova ovog leta, postavlja se pitanje hoće li možda u budućnosti poslovati sa još nekim fudbalerima kao agentkinja. Mogla bi da se takmiči sa superagentima poput Žorža Mendeša...

"Imala sam ponude da predstavljam druge fudbalere, najviše prijatelje mog muža, ali ne mogu jer je teško brinuti samo o Maurovoj karijeri i to radim iz ljubavi", objasnila je Vanda.

Zanimljivo, njen bivši suprug Maksi Lopez je na dan kada je Ikardi potpisao za Pari sen Žermen, na svoj Instagram profil okačio fotografiju sa Nejmarom - takođe fudbalerom "svetaca". Mnogi su to videli kao namernu provokaciju.

"To je stara fotografija, ne nešto sadašnje. Želim da verujem da je to koincidencija!"

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar