Још није касно: Ако Марио одигра сезону живота...

Манћини причао о нападачу с којим је Италија својевремено стигла до вицешампионске титуле на ЕУРУ.

Фудбал 06.09.2019 | 15:36
Још није касно: Ако Марио одигра сезону живота...
Селектор фудбалске репрезентације Италије Роберто Манћини и даље размишља о Марију Балотелију. Контроверзни италијански нападач већ неко време није део националног тима, али га Манћини не отписује. Селектор Италије скреће пажњу шта је потребно да уради да би се Балотели опет нашао међу "азурима".

Белотели се недавно вратио у Серију А и потписао за Брешу, али још није почео сезону пошто служи суспензију од четири меча.

"Надам се да ће повратак у родни град искористити као прилику да потпуно преокрене каријеру. Има 29 година и требало би да је на врхунцу. Све оно што је показивао током година не може тек тако да нестане. Све зависи од њега", рекао је Манћини за италијанске медије.

"Ако Марио постигне 25 голова, ако сарађује са тимом, ако ради све што 29-годишњак треба да ради, онда има шансе да се врати у репрезентацију... За њега је важно да има сјајну сезону", додао је селектор Италије.

Балотели није позиван у национални тим последњих годину дана. Он је до сада одиграо 36 утакмица за Италију и постигао 14 голова.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар