Još nije kasno: Ako Mario odigra sezonu života...

Manćini pričao o napadaču s kojim je Italija svojevremeno stigla do vicešampionske titule na EURU.

Fudbal 06.09.2019 | 15:36
Još nije kasno: Ako Mario odigra sezonu života...
Selektor fudbalske reprezentacije Italije Roberto Manćini i dalje razmišlja o Mariju Baloteliju. Kontroverzni italijanski napadač već neko vreme nije deo nacionalnog tima, ali ga Manćini ne otpisuje. Selektor Italije skreće pažnju šta je potrebno da uradi da bi se Baloteli opet našao među "azurima".

Beloteli se nedavno vratio u Seriju A i potpisao za Brešu, ali još nije počeo sezonu pošto služi suspenziju od četiri meča.

"Nadam se da će povratak u rodni grad iskoristiti kao priliku da potpuno preokrene karijeru. Ima 29 godina i trebalo bi da je na vrhuncu. Sve ono što je pokazivao tokom godina ne može tek tako da nestane. Sve zavisi od njega", rekao je Manćini za italijanske medije.

"Ako Mario postigne 25 golova, ako sarađuje sa timom, ako radi sve što 29-godišnjak treba da radi, onda ima šanse da se vrati u reprezentaciju... Za njega je važno da ima sjajnu sezonu", dodao je selektor Italije.

Baloteli nije pozivan u nacionalni tim poslednjih godinu dana. On je do sada odigrao 36 utakmica za Italiju i postigao 14 golova.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar