Интеров тајни план...

Геце био близу овог лета, биће мета и на зиму! А није се о томе много писало. . .

Фудбал 05.09.2019 | 23:42
Интеров тајни план...
Пишу немачки медији, цитирају и италијанске и кажу - Интер је овог лета био близу да доведе Марија Гецеа!

Био је то тајни план Бепеа Мароте. Није се на крају десило, али то не мора да значи да је целој причи ту дошао крај. Интер и даље има Гецеа на оку и он ће бити мета миланског тима предстојеће зиме. Или евентуално следећег лета као слободан играч.

Марота је превејан играч, водио је посао Јувентуса осам година, има најбољи нос и одличан је у довођењу слободних играча или оних којима треба да истекне уговор. И то би могао да буде случај са Гецеом на крају ове тек започете сезоне.

О Гецеовој будућности у редовима Дортмунда се спекулише недељама. Причало се и о могућем продужетку уговора до 2020. године, али играч не жели да доноси брзо одлуку. Управа Дортмунда жели и да му смањи плату, тако да је то проблем у целим преговорима.

Сам играч се не изјашњава, није задовољан својом улогом у тиму, тако да не треба да нас изненади ако се на зиму одлучи да промени средину.

А Интер вреба иза ћошка и са четворо очију мотри на ситуацију. Поред Гецеа, везисти који су интересантни Интеру су Кристијан Ериксен и Сергеј Милинковић Савић. Видећемо шта ће од ове тројице бити реално, а шта не.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар