Interov tajni plan...

Gece bio blizu ovog leta, biće meta i na zimu! A nije se o tome mnogo pisalo. . .

Fudbal 05.09.2019 | 23:42
Interov tajni plan...
Pišu nemački mediji, citiraju i italijanske i kažu - Inter je ovog leta bio blizu da dovede Marija Gecea!

Bio je to tajni plan Bepea Marote. Nije se na kraju desilo, ali to ne mora da znači da je celoj priči tu došao kraj. Inter i dalje ima Gecea na oku i on će biti meta milanskog tima predstojeće zime. Ili eventualno sledećeg leta kao slobodan igrač.

Marota je prevejan igrač, vodio je posao Juventusa osam godina, ima najbolji nos i odličan je u dovođenju slobodnih igrača ili onih kojima treba da istekne ugovor. I to bi mogao da bude slučaj sa Geceom na kraju ove tek započete sezone.

O Geceovoj budućnosti u redovima Dortmunda se spekuliše nedeljama. Pričalo se i o mogućem produžetku ugovora do 2020. godine, ali igrač ne želi da donosi brzo odluku. Uprava Dortmunda želi i da mu smanji platu, tako da je to problem u celim pregovorima.

Sam igrač se ne izjašnjava, nije zadovoljan svojom ulogom u timu, tako da ne treba da nas iznenadi ako se na zimu odluči da promeni sredinu.

A Inter vreba iza ćoška i sa četvoro očiju motri na situaciju. Pored Gecea, vezisti koji su interesantni Interu su Kristijan Eriksen i Sergej Milinković Savić. Videćemo šta će od ove trojice biti realno, a šta ne.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar