Крај романсе: Северина откачила Игора Којића

Хрватска певачица Северина Којић у браку је са Игором Којићем већ пет година. Њихов ионако тубрулентан брак наишао је наводно на нову кризу, те се Игор иселио из стана у којем је живео са Северином, иако су прошле недеље виђени заједно на Роштиљијади, где је певачица певала.

Забава 05.09.2019 | 10:53
Крај романсе: Северина откачила Игора Којића
Којићи су се много свађали због новца и тога што мали Кеба не доприноси финансијски ништа, већ живи на певачициној грбачи, те га је она истерала из куће.

Наиме, поуздани извор за хрватске медије открио је да Северина у последње време често чека такси испред зграде у Максимирској 34 у Загребу, где, по мишљењу извора, живи њен супруг Игор Којић.

У прилог овим наводима говори и то што је једна комшиница чула Северину и Игора како се свађају на степеницама зграде у којој певачица живи. Тада је дотична медијима открила како Северини смета што мужу мора да купује авионске карте кад негде путују, јер бивши фудбалер, који се представља као фудбалски менаџер, не зарађује. 

"Често му је пребацивала што не доприноси уопште њиховом животу и што она све финансира. Са степеништа се чуло ноћу како Северина урла: "Па докле више мислиш ја да плаћам све, не можеш авионску карту себи да купиш, и то морам да ти плаћам". Он је углавном ћутао и није јој противуречио, али Северина се због тога није смиривала", навела је комшиница.

Игор је једно време живео на релацији Загреб - Беч, наводно због посла, но, како се Беч више не спомиње, а Игора све чешће видимо готово на сваком Северинином концерту или јавном појављивању, питање је да ли уопште Игор има посао?!

Иначе, пар је на почетку брака живео одвојено, и то на релацији Београд - Загреб или Београд - Сплит, што је отворено показивао. Додуше, Северина никад није снимала фотографије на којима се види њен стан у Загребу, а камоли онај у Сплиту, док је Игор отворено објављивао фотографије из раскошног дневног боравка свог стана у Београду. 

Без обзира на то што често ставља заљубљене фотографије са супругом на свој Инстаграм профил, наводно нешто није у реду са њиховим браком. Иначе, Ростиљијади у Лесковцу, који је затворила Северина, пратио ју је Игор и све време био уз њу. 

(Курир.рс)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

ББ

06.09.2019 08:34

Било је само питање времена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мина

06.09.2019 08:41

Истекао му рок. Треба њој ново месо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

06.09.2019 12:30

Тако је Мина, дуго га је и држала. Дошла Севе код свештеника да се исповиди, каже "оче, згријешила сам", свештеник каже "знам, гледао сам" :))

Name

ре блиц

07.09.2019 18:43

А дјеца,Кеба хоће унучад.

Name

Коле

06.09.2019 14:19

Каква дебилчина овај Којић. Да има имало мушкости не би ни оженио ову порнићару. Шта ће једног дана рећи дјеци кад буду гледали њен порнић

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

06.09.2019 18:16

Да ми је само знати ста је видјела на њему.

Name

Симонида Пухало Ре ММ

07.09.2019 07:32

Инаце као код многих зена. Паре!

Name

ре

08.09.2019 14:10

ама какве паре, њу занима добар мушки полни орган и ништа друго, тренутно тражи нови