Kraj romanse: Severina otkačila Igora Kojića

Hrvatska pevačica Severina Kojić u braku je sa Igorom Kojićem već pet godina. Njihov ionako tubrulentan brak naišao je navodno na novu krizu, te se Igor iselio iz stana u kojem je živeo sa Severinom, iako su prošle nedelje viđeni zajedno na Roštiljijadi, gde je pevačica pevala.

Zabava 05.09.2019 | 10:53
Kraj romanse: Severina otkačila Igora Kojića
Kojići su se mnogo svađali zbog novca i toga što mali Keba ne doprinosi finansijski ništa, već živi na pevačicinoj grbači, te ga je ona isterala iz kuće.

Naime, pouzdani izvor za hrvatske medije otkrio je da Severina u poslednje vreme često čeka taksi ispred zgrade u Maksimirskoj 34 u Zagrebu, gde, po mišljenju izvora, živi njen suprug Igor Kojić.

U prilog ovim navodima govori i to što je jedna komšinica čula Severinu i Igora kako se svađaju na stepenicama zgrade u kojoj pevačica živi. Tada je dotična medijima otkrila kako Severini smeta što mužu mora da kupuje avionske karte kad negde putuju, jer bivši fudbaler, koji se predstavlja kao fudbalski menadžer, ne zarađuje. 

"Često mu je prebacivala što ne doprinosi uopšte njihovom životu i što ona sve finansira. Sa stepeništa se čulo noću kako Severina urla: "Pa dokle više misliš ja da plaćam sve, ne možeš avionsku kartu sebi da kupiš, i to moram da ti plaćam". On je uglavnom ćutao i nije joj protivurečio, ali Severina se zbog toga nije smirivala", navela je komšinica.

Igor je jedno vreme živeo na relaciji Zagreb - Beč, navodno zbog posla, no, kako se Beč više ne spominje, a Igora sve češće vidimo gotovo na svakom Severininom koncertu ili javnom pojavljivanju, pitanje je da li uopšte Igor ima posao?!

Inače, par je na početku braka živeo odvojeno, i to na relaciji Beograd - Zagreb ili Beograd - Split, što je otvoreno pokazivao. Doduše, Severina nikad nije snimala fotografije na kojima se vidi njen stan u Zagrebu, a kamoli onaj u Splitu, dok je Igor otvoreno objavljivao fotografije iz raskošnog dnevnog boravka svog stana u Beogradu. 

Bez obzira na to što često stavlja zaljubljene fotografije sa suprugom na svoj Instagram profil, navodno nešto nije u redu sa njihovim brakom. Inače, Rostiljijadi u Leskovcu, koji je zatvorila Severina, pratio ju je Igor i sve vreme bio uz nju. 

(Kurir.rs)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

BB

06.09.2019 08:34

Bilo je samo pitanje vremena.

ODGOVORITE
Name

Mina

06.09.2019 08:41

Istekao mu rok. Treba njoj novo meso.

ODGOVORITE
Name

re

06.09.2019 12:30

Tako je Mina, dugo ga je i držala. Došla Seve kod sveštenika da se ispovidi, kaže "oče, zgriješila sam", sveštenik kaže "znam, gledao sam" :))

Name

re blic

07.09.2019 18:43

A djeca,Keba hoće unučad.

Name

Kole

06.09.2019 14:19

Kakva debilčina ovaj Kojić. Da ima imalo muškosti ne bi ni oženio ovu pornićaru. Šta će jednog dana reći djeci kad budu gledali njen pornić

ODGOVORITE
Name

MM

06.09.2019 18:16

Da mi je samo znati sta je vidjela na njemu.

Name

Simonida Puhalo Re MM

07.09.2019 07:32

Inace kao kod mnogih zena. Pare!

Name

re

08.09.2019 14:10

ama kakve pare, nju zanima dobar muški polni organ i ništa drugo, trenutno traži novi