Активирала бомбу: “Немам ништа, немам циљ...“

У стамбеном комплексу Макови у Зеници догодио се незапамћен случај самоубиства када је Наида Чичак (22) извршила самоубиство активирањем ручне бомбе. Трагедија се десила на четвртом спрату зграде, гдје је дјевојка живјела.

Босна и Херцеговина 04.09.2019 | 21:27
Активирала бомбу: “Немам ништа, немам циљ...“
Према ријечима Алдине Алић, портпарола Министарства унутрашњих послова (МУП) Зеничко-добојског кантона (ЗДК), трагедија се догодила прексиноћ, сат послије поноћи.

– До трагедије је дошло активирањем експлозивне направе, а највјероватније се ради о ручној бомби. Том приликом наступила је смрт Зеничанке, која је у том тренутку била сама у стану – каже Алић.

Од Адиса Голуба, који је познавао страдалу Зеничанку, се сазнаје да је радила у једном угоститељском објекту.

– Радила је у кафићу, била је супер дјевојка, нормална. Живјела је у том стану под киријом. Сви смо у шоку након сазнања да је починила самоубиство – каже Голуб.

Трагови крви 

Да је Чичак ипак била у депресији, види се из преписке с пријатељем на Инстаграму. Несрећна Зеничанка наговијестила је да би могла одузети себи живот.

– Будућност је гора, болан. Не разумијеш ти мене, ја више немам воље низашта. Немам ништа у животу, немам циљ, све ми је безвезе, празно, фуј… – написала је Чичак у преписци с пријатељем.

Врата стана у којем се догодила трагедија била су запечаћена, а испред њих још су били видљиви трагови крви страдале Зеничанке.

Комшије у шоку

Према ријечима прве комшинице несретне Чичак, када је чула јаку експлозију, није смјела отворити врата.

– Чула сам да је нешто експлодирало. Нисам смјела изаћи нити отворити врата. Када сам се сабрала, отворила сам врата и видјела дим. Мислила сам да је експлодирала боца, обукла сам се ако будемо морали изаћи из зграде. Убрзо су дошле полиција и Хитна помоћ. Када сам чула да се убила комшиница, скаменила сам се – говори она за Аваз.

(Аваз)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Јоја

05.09.2019 06:37

цитав ЗДК треба да поднесе оставку ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брут

05.09.2019 06:57

Све це нас бити висе. Једини разлог сто зивимо у неуррдјеној дрзави пуној криминала и непоствања цовјека. Замислите дрзаву кад криминалци коло воде. Унистице и цркву веома брзо. Преко цркве пљацкају новац из будзета било дрзавног било опстинског а црквени веледостојници иако су обавјестени не предузимају ниста да застите цркву. Таква нам је и црква и дрзава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емсад

05.09.2019 14:09

То народ и заслужује.