Они напуштају град, постају пољопривредници

Брачни пар Јелена Томашевић и Иван Босиљчић ускоро ће се опробати и као пољопривредници, а како се шушка, покренуће свој агробизнис на Златару.

Забава 04.09.2019 | 11:51
Они напуштају град, постају пољопривредници
Певачица Јелена Томашевић и њен супруг глумац Иван Босиљчић пример су младим брачним партнерима да се и без скандала може одржати брачна заједница. Код њих је све саткано од разумевања, љубави и поштовања. Иако су често раздвојени због Иванових пословних обавеза у Русији, Јелена са ћерком Нином користи сваки тренутак да посети супруга у Санкт Петербургу

Иако живе у Београду, Јелена и Иван желе да њихова мезимица Нина буде што више окружена природом, па је воде на Златар, где имају породичну викендицу.

Чести боравци у природи навели су овај популарни брачни пар да планирају покретање органске производње, а имање које имају на Златару ће добро доћи да своју идеју што пре реализују.

- Јелена и Иван су поборници здраве хране, па је непрскано воће и поврће нешто што се редовно налази на њиховом менију, а уче и ћерку Нину да се тако храни. Одлазећи често код Иванових родитеља који имају своје пластенике са здравом храном, али и шетајући планином Златар на којем расту шумске рибизле и малине, дошли су на идеју да покрену органску производњу. Засад нису одлучили шта ће све узгајати, али ће имати велику помоћ Иванових родитеља који у својим пластеницима већ имају органске производе. То је засад на домаћинском нивоу, али Јелена и Иван имају у плану да своје производе пласирају на територији целе Србије - каже извор упућен у целу причу.

Како даље сазнајемо, цела прича је на чекању јер је Иван посвећен послу у Русији.

- Иван много ради у Русији, тамо снима серије и филмове и тренутно је један од најангажованијих глумаца, док Јелена све више наступа по Србији и региону. 

Сачекаће да Иван заврши с обавезама у иностранству, па ће кренути у реализацију овог бизниса. Они већ имају оквирно смер у коме ће се кретати производња, али треба порадити на читавом бизнис-плану - истиче извор.

(Курир/Блиц) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мисо

04.09.2019 15:28

Свака цаст,само да би постали прави пољопривредници морају напустити професионално бављење глумом/музиком. Мада наслов продаје вест. :-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драшко

04.09.2019 18:18

Глумци, пјеваљке не иду у исти кош са пољопривредницима