Oni napuštaju grad, postaju poljoprivrednici

Bračni par Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić uskoro će se oprobati i kao poljoprivrednici, a kako se šuška, pokrenuće svoj agrobiznis na Zlataru.

Zabava 04.09.2019 | 11:51
Oni napuštaju grad, postaju poljoprivrednici
Pevačica Jelena Tomašević i njen suprug glumac Ivan Bosiljčić primer su mladim bračnim partnerima da se i bez skandala može održati bračna zajednica. Kod njih je sve satkano od razumevanja, ljubavi i poštovanja. Iako su često razdvojeni zbog Ivanovih poslovnih obaveza u Rusiji, Jelena sa ćerkom Ninom koristi svaki trenutak da poseti supruga u Sankt Peterburgu

Iako žive u Beogradu, Jelena i Ivan žele da njihova mezimica Nina bude što više okružena prirodom, pa je vode na Zlatar, gde imaju porodičnu vikendicu.

Česti boravci u prirodi naveli su ovaj popularni bračni par da planiraju pokretanje organske proizvodnje, a imanje koje imaju na Zlataru će dobro doći da svoju ideju što pre realizuju.

- Jelena i Ivan su pobornici zdrave hrane, pa je neprskano voće i povrće nešto što se redovno nalazi na njihovom meniju, a uče i ćerku Ninu da se tako hrani. Odlazeći često kod Ivanovih roditelja koji imaju svoje plastenike sa zdravom hranom, ali i šetajući planinom Zlatar na kojem rastu šumske ribizle i maline, došli su na ideju da pokrenu organsku proizvodnju. Zasad nisu odlučili šta će sve uzgajati, ali će imati veliku pomoć Ivanovih roditelja koji u svojim plastenicima već imaju organske proizvode. To je zasad na domaćinskom nivou, ali Jelena i Ivan imaju u planu da svoje proizvode plasiraju na teritoriji cele Srbije - kaže izvor upućen u celu priču.

Kako dalje saznajemo, cela priča je na čekanju jer je Ivan posvećen poslu u Rusiji.

- Ivan mnogo radi u Rusiji, tamo snima serije i filmove i trenutno je jedan od najangažovanijih glumaca, dok Jelena sve više nastupa po Srbiji i regionu. 

Sačekaće da Ivan završi s obavezama u inostranstvu, pa će krenuti u realizaciju ovog biznisa. Oni već imaju okvirno smer u kome će se kretati proizvodnja, ali treba poraditi na čitavom biznis-planu - ističe izvor.

(Kurir/Blic) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Miso

04.09.2019 15:28

Svaka cast,samo da bi postali pravi poljoprivrednici moraju napustiti profesionalno bavljenje glumom/muzikom. Mada naslov prodaje vest. :-)

ODGOVORITE
Name

Draško

04.09.2019 18:18

Glumci, pjevaljke ne idu u isti koš sa poljoprivrednicima