ЕП - План ''змајева'' јасан: Желимо свих шест бодова!

Фудбалска репрезентација Босне и Херцеговине у оквиру квалификација за ЕУРО 2020 игра 5. септембра против Лихтенштајна у Зеници, а три дана касније гостује Јерменији.

Фудбал 04.09.2019 | 11:10
ЕП - План ''змајева'' јасан: Желимо свих шест бодова!
Фудбалска А репрезентација Босне и Херцеговине наставила је с припремама пред два предстојећа сусрета квалификација за ЕУРО 2020 против Лихтенштајна на домаћем и Јерменије на гостујућем терену.

Атмосфера у тиму је добра, поручили су данас ногометаши Ирфан Хаџић и Марко Михојевић.

"Пресрећан сам због позива у репрезентацију, сви су ме добро прихватили и велика је част бити међу оваквим играчима. Очекивања су велика, морамо дати свој максимум да дођемо до шест бодова. Морам да се покажем на тренизима, па ће селектор одлучити ко ће играти. У свом клубу сам једини репрезентативац и драго ми је, као и свима у клубу", рекао је бх. репрезентативац Ирфан Хаџић, који се овог љета прво преселио у Зрињски из табора Радника, а пар седмица касније поново се одлучио на промјену средине и тренутно је члан турског друголигаша Акхисарспора.

Марко Михојевић навео је како сви играчи једва чекају предстојеће утакмице.

"Велика је част бити у репрезентацији, дијелити свлачионицу с таквим именима. На папиру су лакши противници, али сваког противника треба максимално озбиљно схватити и тежити да остваримо двије побједе и шест бодова. Ту сам да радим, да се доказујем, па видјећемо, селектор ће одлучити. Мислим да можемо изборити своје циљеве, имамо амбиције да се изборимо за то Европско првенство. Зеница је увијек давала подршку намафудбалерима, мислим да ће тако бити и овај пут и да упишемо три бода. Сви играчи су добро расположени, било је проблема с повредама, али већина је играча здрава и сви једва чекају утакмицу и надамо се три бода", рекао је Михојевић.

Фудбалска репрезентација Босне и Херцеговине против Лихтенштајна игра 5. септембра у Зеници, а против Јерменије три дана касније у Јерменији.

У досадашњем току такмичења изабраници Роберта Просинечког су освојили четири бода на исто толико одиграних утакмица.

ТАБЕЛА: Италија 12, Финска 9, Јерменија 6, Грчка 4, Босна и Херцеговина 4, Лихтенштајн 0.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар