Настасић: Велика част што сам поново у репрезентацији!

Матија Настасић, фудбалер Србије, рекао је да му је драго што је поново део тима, као и да против Португалије у Београду очекује тешку утакмицу.

Фудбал 04.09.2019 | 10:32
Настасић: Велика част што сам поново у репрезентацији!
"Велика част и задовољство што сам поново део репрезентације. Сјајно је видети све те момке и наравно стручни штаб и све људе који су овде запослени. Искрено се надам да ће све бити у најбољем могућем реду"', рекао је Настасић новинарима у Старој Пазови.

Дефанзивац Шалкеа на списку репрезентације нашао се после доласка Љубише Тумбаковића на место селектора уместо Младена Крстајића, са којим је био у сукобу.

"Баш је тешко када као навијач пратите утакмице репрезентације. Не можете да помогнете, нисте ту унутра. Драго што сам овде и што на терену могу да помогнем саиграчима да остваре добар резултат", рекао је Настасић.

Утакмица против Португалије у квалификацијама за ЕУРО 2020 долази у деликатном тренитку за оба тима, после лошијег старта у квалификацијама.

"Очекује нас изузетно тешка утакмица као што су и све у квалификацијама. Нисмо у најбољој могућој ситуацији, али имамо још пет утакмица и све је у нашим рукама. Морамо да гледамо прву наредну утакмицу са Португалијом. Неће бити ни мало лако. Имају изузетне индивидуалнце, али су јаки и као екипа. Морамо добро да се припремимо, да радимо јако суботе, да психички и физички спремни дочекамо утакмицу", рекао је он.

Португалци у Београд стижу у најјачем саставу, а нападачку линију предводиће један од најбољих фудбалера света Кристијано Роналдо.

"Не треба трошити речи о Кристијану Роналду, али знамо и остале игрче Португалије, колико су квалитетни и индивидуално и тимски. Не треба да обраћамо пажњу само на једног играча. Имаћемо сви много посла и мораћемо да будемо максимално концентрисании мотивисани да то одрадимо на врхунском нивоу ако желимо да остваримо добар резултат", закључио је Настасић.

Меч између Србије и Португалије игра се у суботу од 20.45 на стадиону "Рајко Митић".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар