Ван ла Пара 91!

Холанђанин задужио Звездин дрес. Ван Ла Пара стигао на "Рајка": Сликање са малишанима, па са дресом број 91! "Сигуран сам да ћу помоћи екипи да оствари што боље резултате како у Лиги шампиона, тако и у Суперлиги", поручио је Холанђанин.

Фудбал 03.09.2019 | 16:11
Ван ла Пара 91!
Звездино највеће и најскупље појачање овог лета је данас стигло на Маракану.

Холандски офанзивац Раџив ван ла Пара је јутрос допутовао у Београд и у поподневним часовима посетио свој нови клуб и стадион Рајко Митић. Дочекао га је председник клуба Светозар Мијаиловић.

Интересантан је и избор броја на дресу холандског интернационалца. У Звезди ће носити број 91 који вероватно симболизује годину његовог рођења. Први пут у каријери. До сада је углавном носио број 17, али је тај број у Звезди заузео Томане.

“Узбуђен сам због доласка у Црвену звезду. Знам да је ово велики клуб са богатом историјом који има сјајне навијаче и сигуран сам да ћу помоћи екипи да оствари што боље резултате како у Лиги шампиона, тако и у Суперлиги. Ово је за мене нови изазов у каријери, имам искуство играња у неким од најквалитетнијих европским лигама и верујем да ћу то моћи да применим у Србији. Једва чекам да дебитујем и осетим атмосферу коју праве навијачи Црвене звезде”, изнео је прве утиске по доласку у Београд, Ван ла Пара.

Двадесетосмогодишњи Холанђанин који је поникао у Фејнорду је у каријери носио дрес Каена, Херенвена, Вулверхемптона, Брајтоа, Хадерсфилда и Мидлзброа пре доласка у Звезду. Најзапаженији је био у Херенвену у ком је на 97 утакмица постигао 16 голова, а претпрошле сезоне је био једна од главних узданица Хадерсфилда у Премијер лиги када је на 33 утакмице постигао четири поготка. Уз то је прошао и све млађе селекције Холандије. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: ФК Црвена звезда

Коментари / 0

Оставите коментар