Van la Para 91!

Holanđanin zadužio Zvezdin dres. Van La Para stigao na "Rajka": Slikanje sa mališanima, pa sa dresom broj 91! "Siguran sam da ću pomoći ekipi da ostvari što bolje rezultate kako u Ligi šampiona, tako i u Superligi", poručio je Holanđanin.

Fudbal 03.09.2019 | 16:11
Van la Para 91!
Zvezdino najveće i najskuplje pojačanje ovog leta je danas stiglo na Marakanu.

Holandski ofanzivac Radživ van la Para je jutros doputovao u Beograd i u popodnevnim časovima posetio svoj novi klub i stadion Rajko Mitić. Dočekao ga je predsednik kluba Svetozar Mijailović.

Interesantan je i izbor broja na dresu holandskog internacionalca. U Zvezdi će nositi broj 91 koji verovatno simbolizuje godinu njegovog rođenja. Prvi put u karijeri. Do sada je uglavnom nosio broj 17, ali je taj broj u Zvezdi zauzeo Tomane.

“Uzbuđen sam zbog dolaska u Crvenu zvezdu. Znam da je ovo veliki klub sa bogatom istorijom koji ima sjajne navijače i siguran sam da ću pomoći ekipi da ostvari što bolje rezultate kako u Ligi šampiona, tako i u Superligi. Ovo je za mene novi izazov u karijeri, imam iskustvo igranja u nekim od najkvalitetnijih evropskim ligama i verujem da ću to moći da primenim u Srbiji. Jedva čekam da debitujem i osetim atmosferu koju prave navijači Crvene zvezde”, izneo je prve utiske po dolasku u Beograd, Van la Para.

Dvadesetosmogodišnji Holanđanin koji je ponikao u Fejnordu je u karijeri nosio dres Kaena, Herenvena, Vulverhemptona, Brajtoa, Hadersfilda i Midlzbroa pre dolaska u Zvezdu. Najzapaženiji je bio u Herenvenu u kom je na 97 utakmica postigao 16 golova, a pretprošle sezone je bio jedna od glavnih uzdanica Hadersfilda u Premijer ligi kada je na 33 utakmice postigao četiri pogotka. Uz to je prošao i sve mlađe selekcije Holandije. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: FK Crvena zvezda

Komentari / 0

Ostavite komentar