ЕП: Српкиње знају шта им је чинити са Бугаркама!

"Може да буде опасно ако не схватимо озбиљно Бугарску!" Одбојкашица Србије Маја Огњеновић, пред четвртфинални меч Европског првенства против Бугарске, рекла је да озбиљно треба да схвате ривала.  Србија у среду игра четвртфинални дуел на Европском првенству, а Маја Огњеновић наводи да тај меч мора да буде другачији од оног у групној фази.

Остали спортови 03.09.2019 | 21:37
ЕП: Српкиње знају шта им је чинити са Бугаркама!
Одбојкашице Србије састаће се у четвртфиналу Европског првенства са селекцијом Бугарске. То је тим које су изабранице селектора Зорана Терзића већ победиле на овом шампионату у групи, али тек пошто су изгубиле први сет.

Маја Огњеновић сматра да Србија мора максимално озбиљно да приступи том дуелу, без обзира на победу коју су остварили у другој рунди такмичења.

"Сигурно да је меч са Бугарском од посебног значаја. Бугарке су нам добро познат противник. Може да буде опасна ствар ако их неозбиљно схватимо, јер смо их у групи прилично лако савладале, изузев првог сета. Мислим да треба да будемо максимално озбиљне и припремљене дочекамо ту утакмицу", рекла је Огњеновић.

Она је навела да морају много боље да почну меч, као и да је њихова игра напредовала од првог дуела на првенству.

"Имају добре индивидуалце и највећа опасност прети од Елице Василеве и средњих блокера, који добро одрађују посао. Мислим да има доста ствари које треба да се поправе ако гледамо први меч. Добро су нас прочитале, али верујем се да ћемо бити доста јаче и боље и надам се у проласку у полуфинале", навела је искусна Маја Огњеновић.

Меч четвртфинала између Србије и Бугарске игра се у среду од 16 сати.

Распоред четвртфинала

4. септембар

АНКАРА

(А) Србија - Бугарска 16.00
(Б) Турска - Холандија 18.30

ЛОЂ

(Ц) Италија - Русија 18.00 
(Д) Пољска - Немачка 20.30

ПОЛУФИНАЛЕ

7. септембар, Анкара

Победници (А) и (Ц) 16.00 
Победници (Б) и (Д) 18.30

НЕДЕЉА, 8. септембар - Анкара

Меч за 3. место 16.00

ФИНАЛЕ 18.30

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар