EP: Srpkinje znaju šta im je činiti sa Bugarkama!

"Može da bude opasno ako ne shvatimo ozbiljno Bugarsku!" Odbojkašica Srbije Maja Ognjenović, pred četvrtfinalni meč Evropskog prvenstva protiv Bugarske, rekla je da ozbiljno treba da shvate rivala.  Srbija u sredu igra četvrtfinalni duel na Evropskom prvenstvu, a Maja Ognjenović navodi da taj meč mora da bude drugačiji od onog u grupnoj fazi.

Ostali sportovi 03.09.2019 | 21:37
EP: Srpkinje znaju šta im je činiti sa Bugarkama!
Odbojkašice Srbije sastaće se u četvrtfinalu Evropskog prvenstva sa selekcijom Bugarske. To je tim koje su izabranice selektora Zorana Terzića već pobedile na ovom šampionatu u grupi, ali tek pošto su izgubile prvi set.

Maja Ognjenović smatra da Srbija mora maksimalno ozbiljno da pristupi tom duelu, bez obzira na pobedu koju su ostvarili u drugoj rundi takmičenja.

"Sigurno da je meč sa Bugarskom od posebnog značaja. Bugarke su nam dobro poznat protivnik. Može da bude opasna stvar ako ih neozbiljno shvatimo, jer smo ih u grupi prilično lako savladale, izuzev prvog seta. Mislim da treba da budemo maksimalno ozbiljne i pripremljene dočekamo tu utakmicu", rekla je Ognjenović.

Ona je navela da moraju mnogo bolje da počnu meč, kao i da je njihova igra napredovala od prvog duela na prvenstvu.

"Imaju dobre individualce i najveća opasnost preti od Elice Vasileve i srednjih blokera, koji dobro odrađuju posao. Mislim da ima dosta stvari koje treba da se poprave ako gledamo prvi meč. Dobro su nas pročitale, ali verujem se da ćemo biti dosta jače i bolje i nadam se u prolasku u polufinale", navela je iskusna Maja Ognjenović.

Meč četvrtfinala između Srbije i Bugarske igra se u sredu od 16 sati.

Raspored četvrtfinala

4. septembar

ANKARA

(A) Srbija - Bugarska 16.00
(B) Turska - Holandija 18.30

LOĐ

(C) Italija - Rusija 18.00 
(D) Poljska - Nemačka 20.30

POLUFINALE

7. septembar, Ankara

Pobednici (A) i (C) 16.00 
Pobednici (B) i (D) 18.30

NEDELJA, 8. septembar - Ankara

Meč za 3. mesto 16.00

FINALE 18.30

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar