Додик: Улазак у НАТО - смртна пресуда за БиХ

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик изјавио је да ће они који буду покушали да заобиђу Србе и Републику Српску и уведу БиХ у НАТО сами потписати "смртну пресуду" за БиХ.

Босна и Херцеговина 02.09.2019 | 22:14
Додик: Улазак у НАТО - смртна пресуда за БиХ
"Без учешћа Срба, земља је осуђена на пропаст. Вјероватно ће мене и моје истомишљенике покушати да уклоне како би радили са неким другим, али ја сам апсолутно убијеђен у снажну позицију цијеле Републике Српске. Јер, да су могли да нас заобиђу, већ би то учинили", рекао је Додик за "Руски репортер".

Додик је рекао да БиХ не може ући у НАТО без сагласности Срба, те напоменуо да постоје процедуре према којима спољнополитичке одлуке доноси Предсједништво уз консензус.

"Не вјерујем у БиХ, у концепт њеног формирања, не вјерујем у њену будућност и нико овдје нема револуционарни план да се она укине, али једном ће на камену спотицања, било то питање НАТО или слично, она сама да се распадне", каже Додик.

Он је рекао да је Република Српска у потпуности одлучна да штити и јача свој уставни поредак и самосталност, свој посебан положај, те да се њеним грађанима вратила вјера, упркос притиску међународне заједнице и Бошњака који желе да јој смање аутономију и укину Српску.

"Ми нисмо друштво авантуриста, ма колико времена и снаге требало, наставићемо да се боримо политичким средствима. Увјерени смо да ниједна аутономија у свијету не би дозволила себи да нестане", оцијенио је Додик.

Он је истакао да се ситуација на нивоу БиХ усложила, као и унутрашњи односи, али да је Српска сада значајно сигурнија у себе, економска ситуација је стабилнија, иако су потребне инвестиције, али у цјелини све се креће у позитивном правцу.

Додик је рекао да се за формирање Савјета министара, који желе да претворе у владу, поставља додатни услов да се пошаље званично сагласност за ступање у НАТО, што су Срби одбили и ни у којем случају то неће прихватити, јер се никада формирање заједничких институција није условљавало нечим сличним.

Додик је рекао да је улазак БиХ у НАТО немогућ, те подсјетио да је Српска усвојила Резолуцију о војној неутралности, у којој је јасно рекла да не жели бити члан НАТО-а и да не намјерава да се креће у том правцу, те да неће да буде дио тог савеза због низа политичких, војних, економских и других разлога.

Што се тиче тврдњи да ће се економска ситуација побољшати уласком у НАТО, Додик је рекао да види шта се дешава у Хрватској, Црној Гори и другим земаљама региона које су ушле у Алијансу.

Према његовим ријечима, када је ријеч о војним разлозима, НАТО је бомбардовао Србе два пута без резолуције УН, што је била једнострана и криминална акција НАТО-а против Срба, која је нанијела огромне људске и материјално-техничке губитке у Српској и Србији.

"Срби као народ немају ниједан разлог да ту незакониту војну операцију амнестирају ступањем у НАТО. Нека су наши противници јаки и утицајни, а ми мали и слаби, али наша воља је да не желимо да им се прикључимо. Не желимо војну границу на Дрини", каже Додик.

Он је рекао да Русија став Српске о неутралности разумије, али да од Запада стиже ултиматум, а покушавају и да искористе структуру БиХ да наметну НАТО.

Додик је додао да је политички разлог зашто Српска не жели у НАТО тај што од тог чланства не види никакву корист, него губитак пријатеља, што не жели.

"Ситуација у свијету на глобалном нивоу се усложњава и већ се може разумјети у којем правцу иде. Сада ми ни на који начин не смијемо изгубити ниједног од наших партнера", истакао је Додик.

Додик је рекао да ништа доброг није испало од међународног мијешања у ствари у БиХ, те додао да је увјерен да је и сама БиХ, формирана у овом облику, као резултат Дејтонског споразума, била грешка.

"Неко је одлучио да створи БиХ, неку илузорну државу, која са посебном тврдоглавошћу доказује своју неспособност да опстане. То се види на примјеру када с представницима других народа потписујете споразум, који већ сљедећи дан не важи", додао је он.

Коментаришући изјаву америчког званичника Метјуа Палмера да ће се САД залагати за интеграцију БиХ у ЕУ и НАТО, Додик је рекао да је за чланство БиХ у НАТО потребно да он гласа за то, што се неће догодити.

"Наравно да то повлачи за собом масу проблема", рекао је Додик и подсјетио да га је САД већ ставила на списак непожељних особа, али да он није изабран да се брине о личном комфору, него да штити српске националне интересе, а да ли се свиђа некоме у Бриселу или не, то је питање за њих, а не њега.

(Срна)

Коментари / 83

Оставите коментар
Name

Харе

02.09.2019 20:20

Кер који лаје не уједа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

02.09.2019 20:25

Мислис пријатељу. Тиха вода бријег носи... Само полако, овакву дрзаву ми не зелимо, а и вама це се огадити..

Name

Боки

02.09.2019 20:35

Баја свака цаст. Никада у злоцинацку организацију НАТО, два пута су нас бомбардовали. Урадили све сто су могли. Сада нас гурају гдје нам мјесто није. Никада са злоцинцима.

Name

Ре

02.09.2019 20:49

Мој Миле тај распад БиХ неце доцекати ни твоја прапрапра унуцад.. да је могла да се распадне распала би се 92. Боље ти је размисљај како да са свим народима ова земља крене напријед како би сви зивјели боље. Та прица је за малу дјецу јер распада нема без рата а ако си спреман сина да саљес у рат ти пробај да је распаднес. Ал твој син би био далеко да до тога додје. Лако је сад из фотеља прицати и тудју дјецу гурати у сукобе.

Name

Игор ре Милос

02.09.2019 20:54

Младима се све огадило па одосе . Нема ту времена за тиху воду , Тиха вода вец 25 година , оде зивот гледајуци Милорада како мијења фазе од комуниста-реформиста-дасак Медлин Олбрајт- српски националиста и сепаратиста ... Ста је следеце ? То само добро глуп цовјек мозе посматрати и надати се добром себи и својој дјеци .

Name

Терминатор

02.09.2019 20:59

НАТО ЈЕ ТВРД ИГРАЧ ДА БИ ГЛОДАР ТВОГА РАНГА МОГАО ДА НЕШТО СУШТИНСКИ ПРОМЈЕНИ.АКО СУ БАЦИЛИ ОКО НА БиХ ОНДА ЈЕ ТО ГОТОВА СТВАР.КО ТЕБЕ ЈОШ СЛУША БЛЕНТО , ЈА БИ БИО МНОГО ЗАБРИНУТ ДА САМ НА ТВОМ МЈЕСТУ.ЧИСТО СУМЊАМ ДА ЈЕ ЦИА ЗАБОРАВИЛА ТВОЈ САЛТО МОРТАЛЕ

Name

Ре РЕ

02.09.2019 21:39

Зар ти не знаш да се БиХ распала у Дејтону и дан данас се распада.

Name

Ре Милош

02.09.2019 21:44

Већ 20 година сву енергију трошите на то да ову државу прикажете немогућом и да ју нам огадите. И? Гдје смо сада? Него, кад већ свакодневно пријетите нестанком државе, само да ти кажем да свака акција има и своју реакцију. А теби - бујрум. Нисте то што мислите да сте ;)

Name

Ре Ре

02.09.2019 21:44

А што да се не распадне? Шта је то добро ако је цјеловита?

Name

туга

02.09.2019 21:50

Лик нас мозе увуци у глупости само да би осто на престољу

Name

овце

03.09.2019 02:48

Без Нато нема ни улазак у ЕУ! Док су друге бивсе еx-YУ дрзаве у Нато и ЕУ као Словенија и Хрватска, а бице ускоро и Македонија и Црна Гора и њима иде све боље и боље. БиХ са РС це остати са Србијом које никад неце бити цланице Нато и ЕУ, па цак це Сиптари уци у Нато и ЕУ. Сретно и врацајте се назад у доба неандерталаца, бољи зивот нисте ни заслузили ако сте против. Ускоро це вам и Визе за све дрзаве ЕУ увести. Браво овце за сисање, само слусајте Додика и бице вам све горе и горе.

Name

Ре ре

03.09.2019 04:38

Она, мислим на БиХ и не постоји осим на папиру.Након 25 година опет смо на поцетку прегласавањем до унитаризације...знамо ми да је НАТО овдје главни, узеце нам дусу и бомбардовати нас даа нас преваспитају и сви паметни отици це ван, радице и зивјети и даље једнако не зелеци унитаризацију БИХ и НАТО , а Срби су стрпљив народ и Турке су надзивјели и ово це Богу хвала!

Name

ре

03.09.2019 05:58

Сви који прижељкују и раде на распаду Босне директно раде на новом рату. Будите тога свјесни. Покушај проглашења "независности" РС-а значи одустајање од Дејтонског мировног споразума. Наглашавам - мировног. Шта, побогу, мислите да ће се десити када повучете потпис с мировног споразума?

Name

народ

03.09.2019 06:13

НАДАМ СЕ САМО АЛИ И ВЈЕРУХЕМ ДА НАРОД И СРБИ И ХРВАТИ И БОСЊАЦИ НЕЦЕ БИТИ ВИСЕ ЛУДИ КАО У ПРОСЛОМ РАТУ У НАСЈЕСТИ НА ПОЛИТИКУ ОВИХ ЛОПОВА.ШВЕРЦЕРА КОЈИ БИ И РАТ ИЗАЗВАЛИ САМО ДА САЦУВАЈУ СВЕ ПОКРАДЕНО.

Name

РЕ ХАРЕ

03.09.2019 06:18

ОВАЈ КЕР СЕ ЈАКО УПЛАСИО ДА ГА НЕ УКЛОНЕ. СЛИЈЕДИ РОБИЈА. ПОГЛЕДАЈТЕ ГА САМО ,СВУГДЈЕ БИХ ЗАСТАВА КОД ЊЕГА.

Name

Боки

03.09.2019 06:34

Добро кад није вазно, засто сте запели за АНП, о томе цемо када се формира власт. Баја је избор српског народа, 98 % срба мисли као он. Ми нецемо у НАТО. Дје Проблем, мозда ви Имате неке дугове према њима па би то да намирите. Ми немамо, дузни су они нама за бесомуцна бомбардовања, ја убијену дјецу, за порусене објекте. Никада у НАТО

Name

Горан

03.09.2019 08:15

Само Република Српска

Name

ре ре

03.09.2019 08:35

Какав нови рат мајмуне један. Хиљаде бракова се распало без рата па што би овај морао са ратом. Кад не може да функционише оваква каква је данас након 25 година од несретног рата шта се може очекивати у наредном периоду него разлаз и свако своју политику. Што ће ти рат глупсоне. Теби се ово стање свиђа па би да га задржиш? Кад не иде не иде, поздравимо се лијепо и ћао бамбина!

Name

Ре ре

03.09.2019 09:21

Нема се висе ста идиоте радити, алија је вец одрадии.тзв беиха се распала оног трена кад сте напали на Србе.сада само мозете кмецат.

Name

Ре

03.09.2019 10:10

Лажљивац и пакер, брзо нестајање РС тек онда ће народ сватити његово понашање али касно опет паковање ствари.

Name

РЕ ре ре

03.09.2019 15:33

БиХ није никакав "брак" каквом је ти представљаш, мирног разлаза нема нити ће бити. Потписан је мировни споразум и ту је крај приче, што би рекао АВ -ТАЧКА, ко мили да може на своју руку прекршити мировни споразум нека изволи, само мора бити свјестан посљедица, покушај уништења БиХ као државе да само наштети једној страни неће проћи, видјет ће мо ко ће извући дебљи крај. Недамо нашу једну и једину домовину, по цијену рата, нажалост, то је тако и тако ће бити. Помирење није спорно али када је наша домовина у питању ту нема погодбе .

Name

Ре Милош

03.09.2019 17:21

Па зар невиди да РС је уништена. Они и даље пуштају да је баја уништава. Игре су то без граница. КОЈИ БСЈА КОЈА РС КОЈЕ ШУПЉЕ ПРИЧЕ. ОТИШЛЕ YУ ГРОМАДЕ ПОПУТ ГСФАФИЈА САДАМА ПА И СЛОБЕ И ЏИНЏИЋА ДА НЕМОГУ СКЛОНИТИ ЈЕДНОГ ПЈЕВАЧА ИСПОД ШАТОРА ПРЕДЦЕДНИКА ЈЕДНОГ МАЛОГ ЕНТИТЕТА. БОЛЕСНИК ПРОСИПА НАРОДУ КАКО ЈЕ КАО БИТАН И НЕШТО СЕ ПИТА. ПА ОДЕ КОСОВО И ХРВАТСКОЈ СРБА И НЕМА ИЗ РС САМИ ОДЛАЗЕ СВЕ ПРОПАЛО ПОКРАДЕНО УНИШТЕНО ФАЛИРАЛО ПОД СТЕЧАЈЕМ НАРОД ОДЛАЗИ. КОМЕ ОВО НИЈЕ ЈАСНО КО НЕСЛУША ПЕСМУ СЛУШАЧЕ ОЛУЈУ. КАО ОН ЗА РУСКИ ВЈЕСНИК ДАЈЕ ИЗЈАВУ Е САМ НАМ СТАВЉА ИЖР ОКО ВРАТА А МИ САМИ ТУРАМО ГЛАВУ У ОМЧУ. САМО ПИТАЊЕ КАД ЋЕ ДЈЕЛАТ ПОВУЧИ РУЧИЦУ И САМО ЧЕМО ПРОПАСТИ И ОСТАТИ ДА ВИСИМО. ЖИВИ БИЛИ ПА ВИДЈЕЛИ А НИШТА БОЉЕ НЕЧЕ У СРБИЈИ ПРОЧИ ЈЕЛ СЦЕНАРИО ЈЕ ВОЈВОДИНА И САНЏАК. АЛ КИРЧИЧЕ СЕ БАЈЈА СА 500 КАЛАШЊИКОВА ДВА АВИОНЧИЋА И НЕКИМ ХЕЛИКОПТЕРИЧЕМ.. ЗАТО НАРОДЕ ПАМЕТ УГЛАВУ ОВАЈ ЈЕ ДАВНО СКРЕНУО СА ПУТА А СПРЕМА МУ СЕ НЕШТО ПОПУТ МАКЕДОНСКОГ СЦЕНАРИЈА. ОН ТО ОСЈЕТИ И ПАНИКА МУ СВЕ ВЕЧА. А ПАРА ОД РУСА НЕМА НИТ ЋЕ БИТИ. НИТИ ЈЕ БИЛО.

Name

Ре: Боки

05.09.2019 16:28

НАТО је спасио РС. Руса није нигдје било. Да су муслимани и Хрвати добили зелено свјетло, ушли би у БЛ. Ако не вјерујеш, вјеруј генералу Славку Лисици.

Name

Ре боки

05.09.2019 17:53

Брзо под шатор Боки ботино стара. Па олигофрену колико је Србију бомбардовали њемачка па опет летиш и своју децу шаљеш тамо. Брзо под шатор и на једну дозу Бајизма. Ал ти си јако болестан треба додати уз бају и Гоција и чану да те поправе марш брзо под шатор.

Name

бурке

02.09.2019 20:23

Милораде,БиХ је већ у НАТО-у.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре бурке

02.09.2019 20:34

Што онда треба да се шаље АНП у Брисел да би се активирао МАП? Лупиш глупост па ако прође, прође

Name

ре ре бурке

02.09.2019 21:13

Цовјек казе да је НАТО вец стациониран у Босни а ти си глуп да то схватис.И јос си глупљи ако мислис да це они отици са ових простора

Name

Ре

03.09.2019 00:44

БиХ није јос у НАТО-у.Имамо несто боље и јаче,НАТО је у БиХ вец одавно базиран.

Name

бурке

03.09.2019 04:47

Погледај мало око себе,Еуфор има возила на којима су таблице НАТО,има база у Бутмиру на којој је застава НАТО а ово око АНП је циста зајебанција да нас дрзе на радној температури и у константном лаганом сукобу...

Name

куку нама са нама

02.09.2019 20:23

Хаха...још ће испасти да он ово све није рекао..који дебил..А ко ће ти је бранити,несретан био..ДА ЈЕ У СРБИМА ВОЉА ЊИХОВИХ ПРАЂЕДОВА,КАД СУ ГОНИЛИ ОНАКО СЛОЖНО СИЛНЕ ТУРКЕ НА БУЉУКЕ,ТИ БИ ИМ ЈЕ СВОЈИМ СРБОВАЊЕМ УНИШТИО...МОЈ МИЛОРАДЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wодолија

03.09.2019 05:53

ДОДИК ХОЦЕ ОД РС ДА НАПРАВИ ДРУГУ ТРАНСНИСТРИЕН. ТЕК ОНДА ЦЕ СВИ КРИМИНАЛЦИ МОЦИ ДА ЗИВЕ САСВИМ БЕЗБЈЕДНО БЕЗ СТРАХА ДА МОГУ НЕКАДА ОДГОВАРАТИ ЗА МИЛИОНСКЕ КРАДЈЕ, УБИСТВА И ОСТАЛИ КРИМИНАЛ.

Name

075

02.09.2019 20:24

Цца 800.000 сиротиње, најсиромашнији дио Еуропе, тзв бољи ентитет хоће да се бори насупрот најјаче силе која постоји на планети Земљи, прибери се Милораде док не буде касно за тебе и твоје крезубо, неодгојено стадо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре 075

02.09.2019 20:38

Држ се ти своје напредне џамахирије, пардон Федерације и не вријеђај Србе, Нису ти срби криви што су ти преци продали вјеру за вечеру.

Name

075

02.09.2019 20:44

@ре075 Мајка ми је Српкиња подмајевићко село Пељаве, отац Бошњак а супруга 24ту годину тузланска Хрватица а ја особно сам велики патриота државе Босне и Херцеговине.

Name

Ре

02.09.2019 21:46

Оно кад немаш како да аргументирано узвратиш, него кренеш о "прецима'. Па, молим те, шта то говори о неком народу ако пола њих прода вјеру за вечеру :Д Сами себе срамотите инсистирањем на таквим глупостима ;)

Name

Ре 075

02.09.2019 21:46

У таквој комбинацији си нико и ништа.

Name

ре -ре

03.09.2019 04:08

Има ли икакве везе ова незапамћена промјена времена да нам бог поби сво воће и поврће, због најгори диктаторски криминалаца, који недају годинама народима нормалан живот због пљачке свега живог у овакој лоповској БиХ.

Name

@Ре 075

03.09.2019 08:21

Е нек сте ви Срби чиста комбинација....Де ми објасни зашто сте ценомањасти у већини? 500 година вас је Турчин јебаво и ти мислиш да си чист? А ево и одговор за 075...Стипу овог дебила...Ти си у сваком случају богатији од свих ових што се бусају у своја националистичка прса.То та гамад никад неће схватит јер су затуцана сељачка багра...

Name

РЕ

03.09.2019 10:25

А колико вас је продало своју будуцност и будуцност своје дјеце продајуци глас за 50 КМ. Ето вам сад па тросите лако зарадјене паре

Name

Сер од Добоја

02.09.2019 20:25

"Увјерени смо да ниједна АУТОНОМИЈА у свијету не би дозволила себи да нестане", ово су код Баје нови моменти, данас је РС аутономија а пре неки дан самостална држава. Који је ово шарлатан то је неопјевано.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пирмо

02.09.2019 20:51

Најбољи кментар до сад који најбоље осликава Додика и оне који лете за њимНешто их не чујем да кажу РС је држава шта је сад ово.Полако их Додо спушта на земљу .....ко зна шта је сљедечеМожда укидање Дејтона и повратак БИХ без ентитета.......од Доде све је могуче и све је нормално.

Name

Ре

02.09.2019 21:47

РС има аутономију, али и не прође дан да неки од њених званичника не прорекне распад БиХ. А сви знамо да свака таква акција има и адекватну реакцију ;)

Name

ре ре

03.09.2019 06:28

севап би био, кад би кренули.

Name

прице за малу дјецу

02.09.2019 20:26

комфор си стекао и сада си највеци патриота јер се мора одбтанити тај комфор и по цијену сукоба. ти добро знаш ако институције поцну радити свој посао да си у затвору као Санадер и слицни њему.

ОДГОВОРИТЕ
Name

е мој миле

02.09.2019 20:28

па амери уклоне свог кенедија само тако, садама и гадафија ладно...ти си за њих обицна вашка, да хоце да се бакцу с тобом, давно би те уклонили.ти си нико и ниста, нико те не зарезује ни два посто, осим твојих снсд(оваца)...који не знају гдје су супљи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

02.09.2019 21:17

Тако је јос да додам И ови из снсда га воле као Мујо мајку,трпе га јер су подгузне мухе И зиве са дрзавних јасала

Name

Ре е мој миле

02.09.2019 21:42

Све тачно. Али је и тачно да је он и његова породица најбогатија на Балкану, а ти и ја смо фукаре за њега. Знају СНСД-овци гдје су шупљи.

Name

Успут

02.09.2019 20:53

Хахахахаха....човјек је рођен за комедијаша...

ОДГОВОРИТЕ
Name

НОВОМАТИЦ АДМИРАЛ И Аустријска Мафија

02.09.2019 20:53

Колико Милорад Додик не воли те натовце и њихове криминалне одлуке говори чињеница да ради за Аустриски НОВОМАТИЦ АДМИРАЛ и преко Републике Српске пере новац за исти. За тај исти НОВОМАТИЦ АДМИРАЛ ради и Штрахе који предводи фашистичу странку у Аустрији, а који је додар друг са Милорадом Додиком. Додиков пријатељ Јохан Фон Граф је власник НОВОМАТИЦ АДМИРАЛА и унук нацисте Графа из Другог Свијетског Рата. Па тако велики србин Милорад Додик за те зликавце пере и извлаци новац из Републике Српске. Благо нама па нас Милорад брани јер то знаци да нецемо јос дуго. Милорад Додик је БВТ доусник или како тамо казу КОРИСНИ ИДИОТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@рере пејина унука

02.09.2019 21:04

Чекај Додо јел РС држава или аутономија???шта је сад ово??????Па докле чеш нас лагати ако бога знаш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шчућурио

02.09.2019 21:10

МИЛОРАДЕ ЗАСТО ТЕ ЗОВУ КАЗИНОС АУСТРИЈЕ??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД на власти

02.09.2019 21:22

Смртна пресуда за Србе и РС!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД на власти

02.09.2019 21:23

Смртна пресуда за Србе и РС!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

!

02.09.2019 21:34

ајде не блеји висе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоонер

02.09.2019 22:18

Интересантно би било рецимо да ускоро Србија одлуци да хоце у НАТО а с друге стране босњаци и хрвати у БиХ се предомисле и казу да неце у НАТО. Занимљиво би било ста би госп. Додик тад имао за реци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

03.09.2019 06:29

то дотични неће урадити јер знају, да је за државу боље, да иде у НАТО...исто као што то знају Срби али негодују, само контра, па макар сламу јели.

Name

Зворник

03.09.2019 07:15

Бас сам хтио скоро исто питање да поставим.

Name

Миромо

02.09.2019 22:41

Па ако нема НАТА нема ни ВМ до даљњег. Ти кода би ратовао па се бојиш нем одцијепљења БиХ је цијеловита неможеш ни ти ни било ко да је оцијепи то трба да ти се улије у главу теби и таквима као што си ти. Веч како кажеш да невјерујеш и неволиш па господине кофер у руку и ПУ под ноге тамо гдје ти се иде

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гас

03.09.2019 01:42

ЖИВ НАМ БИО ПРЕДСЈЕДНИЧЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рис

03.09.2019 03:43

Ма браво Додо, економска ситуација све стабилнија????Гдје ти зивис?Ти си једини у суфициту,бандиту корумпирани, докле цес јадан просипати супљу,а сто се тице Босне, да имас јос 100 зивота растурити је нецес,ни ти м, ни твоја руска братија,много јаци су поломили зубе

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

03.09.2019 04:43

Како ја видим призивас и да нас јос једном бомбардују .Унистена је Југославија због неутраности а да ти опстабе РС која има само дрзавну слузбу и пензионере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

03.09.2019 05:36

Вријеме је да те смјене јер ти си не дворска него свјетска луда.НАТО и ниста друго а то сто си покрао од народа има дупло да вратис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Г6

03.09.2019 05:59

МАТО- је смртна пресуда самовољи, анархији, криминалу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

03.09.2019 06:16

САМО НЕКА ТЕБЕ БИСЕ НЕКО УКЛОНИ ПА НЕКА БУДЕ СТА БУДЕ. ТИ СИ ,,СМРТНА ПРЕСУДА,, СРПСКОМ НАРОДУ И НАЈВЕЦИ ЊЕГОВ УНИСТИТЕЉ У ИСТОРУЈИ. Н8КАКАВ РАТ, НИКАКАКАВ НАТО НЕМОЗЕ ПРОТЈЕРАТИ МЛАДИХ СРБА ИЗ ЗЕМЉЕ ,КОЛИКО ЈЕ ПОБЈЕГЛО ОД ТВОЈЕ ДИКТАТУРЕ. МА ДА НЕ ГЛЕДАМО ТЕБЕ ВИСЕ, ОНЕ УХЉЕБЕ НАЈВЕЦЕ ФУКАРЕ КОЈИ СУ БИЛИ У ГРАДУ САД СУ ВАСИ СПИЈУНИ И БОЗАВИ, САКУПЉАЦИ ГЛАСОВА, СВЕ НИКО ОД НИКОГА. И МОРА ПИСМЕН И ПАМЕТАН БЈЕЗАТ ИЗ ТАКВЕ ЗЕМЉЕ. БРИГА МЕ КО ВЛАДА ,БИО НАТО ИЛИ НЕ САМО ДА СЕ ЗЕМЉА ОСЛОБОДИ ОД ТВОЈЕ МАФИЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА

03.09.2019 06:20

ОЦИГЛЕДНО ЈЕ ПОСЕБНО РАЗОЦАРАН ПОСЛЕ СУСРЕТА СА РУСКИМ АМБАСАДОРОМ. СВЕ РАЗОЦАРАВАЈУЦЕ ИЗЈАВЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛАН ФОРД

03.09.2019 06:21

Па ваша дружина из СНСД тј.Небојша Радмановић је својим потписом 2009 год.закорачио под скуте НАТО пакта и чему сад глумити русофила и противити се томе.Тражити кредит ММФ а у предизборној кампањи се сликати са Путином.Као млада која се обећала двојици младожења.Не иде никако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

03.09.2019 08:59

Хајд не паламудите више са овом исфуцаном причом. Зар не мислите да је могуће да су тад били под ко зна каквим притисцима и уцјенама, па су морали ставити потпис на тај документ. Времена се мијењају. Неке фаце су нестале са политичке сцене, па самим тиме и ти притисци и уцјене, па сходно тиме ти услови се више не морају испуњавати.

Name

ре РС

03.09.2019 11:49

е ту тезу објасни стварним владарима свијета!

Name

Ре Алан Форд

03.09.2019 14:41

НАТО интеграције су вољни процес И земље цланице неце примити ни једног новог цлана без јасне сагласности и консензуса те земље. Без гласа цлана предсједниства из РС нема НАТО интеграција. У овом тренутку а вјероватно И за дузи период И РС и Србија немају намјере да удју у НАТО интеграције. Сарајево без РС немозе то спровести. Ту је крај све остало иде на стету градјана БиХ.

Name

Ре Рс

05.09.2019 18:15

Не паламуди ти И немој бити глуп ако ти баш није јасно ПРИНЦИП ЈЕ ИСТИ СВЕ СУ ОСТАЛО НИЈАНСЕ. ЈАСНО САД

Name

БВС

03.09.2019 06:22

МИЛОРАДЕ ДОДИК, КАД БУДЕС УКЛОЊЕН СА ВЛАСТИ ПРАТИ ДОБРО КОЛИКО ЦЕ БИТИ СЛАВЉЕ ПО ГРАДОВИМА РС. ТАД ЦЕС ВИДЈЕТИ ЈЕСИ ЛИ ИМАО ПОДРСКУ ИЛИ СУ ЉУДИ БИЛИ УЦИЈЕЊЕНИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Боки

03.09.2019 09:27

И још који пута ако буде требало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д

03.09.2019 10:07

Реалност је друго ,али у свијету нема реалности само њихов интерес ,На жалост лако ове мале земље убједе да је и за њих добра корист од НАТА што искушње других то не потврђује,Нажалост неки политичари у БиХ очекују некакви меднародни притсак на србе да би се њихова жеља остварила само од државе у којој се народ не договара него се једне присиљује да уваже против своје жеље интерес других је осуђено на пропаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б.Ј.С

03.09.2019 10:50

Овдје политицари ниста не раде,само дају неке изјаве а то сто људи морају звати Тел.да се дјеца лијеце никог не занима,то сто сваки доктор има приватно све апарате а болница их нема никог не занима и за двије минуте прегледа дају 70 км и то обавезно без рацуна то никог не занима,ја никако немогу да се одлуцим да ли је гори овај народ сто их бира или су они гори сто се стално кандидују. Најјаца реценица код политицара пред изборе је повјерите нама сљедеце цетири године и све це бити како треба,па како вас није стид на власти сте 30 година и ниста ама бас ниста нисте направили како треба. Ех сад хајмо умјетници поцните писати како ми правопис неваља и скрените тему у другом правцу..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сда

03.09.2019 12:24

Нема ста.идемо путем руса.а сви нам одосе за еу радит....

Name

Мир

03.09.2019 13:46

Имас ли ти какву идеју или се само браинс???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Галеб

03.09.2019 16:07

Ронхиле Бурле ти си себи и свим својим криминалцима пресудио давно као Радован Карадзиц И сада јос мало прицајте виците Долазак правне дрзаве васа Робија дозивотна и то је неизбезно као Радовану престанак рата њему дозивотна то сам ја рекао 1991 и све мусе остварило тако И Теби Ронхиле пуно си зла том народу поправио са тим криминалцима који маси подјелио позиције Око себе све це тисе распасти као Кула од Карата многи це покусали побјеци и напустицете истог момента кад плацке нестане тог несрецног народа али И њих Правда дуго цека за изврсење и сви цете оптузивати једни друге као Радованови Бице иста прица само друга имена .Лицно небих волео да никоме се никакво зло догоди Али Ронхиле пуно си зла поправио народу и неизбјезна је казна од бога И народа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урбан

03.09.2019 16:20

Маxимално развијати намјенску привреду, увести ОНО И ДСЗ у сколу. Додик намјерава Русима уступити базу у рс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Упућени веле

03.09.2019 20:48

Руски језик има да се уводи у школе, на широка врата. Газда дао задатак недавно на неком просвјетном семинару у Теслићу, код Богданића, а гдје би друго. Ненадано бануо. И још рекао неке небулозе о популационој политици, Русима, политичкој оријентацији ка истоку етц етц..

Name

преседнице додик

03.09.2019 19:41

Где год додјес ти ту се ситуација услозњава,то је тако где оцес сам да се питас а неиде ни у бања луци висе ти неце ици.зато отидји и уцини несто добро за српски народ и р.српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

03.09.2019 20:25

Лаје у празно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

05.09.2019 16:55

Која будалетина бозе благи!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Q

05.09.2019 18:21

Овакве будале тине у свијету нема а нема ни будаласти јег народа који га брани напада умјесто да се дигне улица и свали са власти. И онда Суд али народни а не страначки

ОДГОВОРИТЕ