Један од најчуднијих трансфера љета!

Алмерија скинула појачање Манчестер Јунајтеду за 9. 000. 000 евра! Кажу да је чудо од талента. . .

Фудбал 03.09.2019 | 12:26
Један од најчуднијих трансфера љета!
Дочекао и Манчестер Јунајтед да га Алмерија прозива на друштвеним мрежама! И да му отима појачања?!

Шпански друголигаш је овог лета прешао у власништво Туркија Ал Шеика, некадашњег министра спорта Саудијске Арабије и великог заљубљеника у фудбал. Он је најодговорнији човек што су саудијски клубови последњих година почели да сипају огромне количине новца у фудбал. Турки је уједно и један од најближих сарадника господара Саудијске Арабије, принца Мохамеда бин Салмана. Пре неколико година је уложио и велики новац у лансирање амбициозног пројекта у египатском фудбалу, клуба Пирамидс.

Недавно је Турки купио Алмерију за 20.000.000 евра и почео да улаже. Стигла је гомила појачања, а у њој и наши Радосав Петровић, Никола Мараш и Драган Росић. Из Роме је дошао Анте Ћорић, из Пењарола за 2.000.000 евра купљен суперталентовани Дарвин Нуњез, из Ботафога млади Џонатан за 1.000.000 евра. Плус још неколицина малих и талентованих играча.

А данас је уследио шлаг на торту!

Алмерија из Нотингем Фореста за 9.000.000 евра купила једног од најталетованијих играча енглеског фудбала. У питању је 18-годишњи нападач Арвин Апија, члан омладинске репрезентације Енгелске. Помињао се и као жеља бројних премијерлигашких клубова, а Алмерија то искористила за малу провокацију на друштвеним мрежама.

На клупској Инстаграм страници је приликом представљања Апије, написано:

„Жао нам је Манчестер Јунајтед, Арвин Апија је ’рохибланко’“, написао је шпански клуб и потврдио да су Црвени ђаволи били заинтересовани за младог нападача.

Апија је најскупљи играч у историји Алмерије, али и друго најскупље појачање у историји Сегунде. Рекорд држи трансфер Рикарда Оливеире у Сарагосу за 10.000.000 евра.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар