Локомотива одбила 50.000.000 за браћу Миранчук!

Зенит већ довео Портовог бека Осорија, а јури и Вјачеслава Каравајева.

Фудбал 03.09.2019 | 11:48
Локомотива одбила 50.000.000 за браћу Миранчук!
Бенфика, Лион и РБ Лајпциг. Свакако да Зенит није фаворит, али намирисали су у Санкт Петербургу шансу да прођу групну фазу такмичења, па су у финишу прелазног рока кренули у потпуну офанзиву. Након што је из Порта стигао штопер Јордан Осорио - једногодишња позајмица за 1.000.000 евра - пише се да је шампион Русије кренуо и по десног бека Витесеа Вјачеслава Каравајева, док је ударна вест у локалним медијима понуђених 50.000.000 евра за браћу Миранчук, Алексеја и Антона!

Био би то трансфер који би потпуно пореметио односе снага у Русији и баш због тога је Локомотива одбила огромну суму новца. Био би то губитак који би тешко изнели у Москви. Тешко да би за овако кратко време нашли адекватне замене, а сигурно их не би нашли међу руским фудбалерима, а подсетимо да је тамо ограничен број странаца. Приде, са Алексејом и Антоном Миранчуком у тиму Локомотива има сасвим добру шансу да се и трећу годину узастопце домогне Лиге шампионе чиме би надокнадила то што је овај посао прескочила. Тренер Јури Семин је био категорички против продаје браће Антончук.

Баш због тог ограничења сранаца Зенит је кренуо и по Витесеовог Каравајева. Бившег играча московског ЦСКА, који је до афирмације ишао тежим путем, преко Дукле и Јаблонеца, затим Спарте и сада Витесеа. Успео је, па Холанђани сада траже 8.000.000 евра и проценат од његове наредне продаје. Није још Зенит све договорио, али има још времена.

Зенит жели да се отвори, иако је овог лета већ потрошио пет пута више но што је зарадио на трансферима. Јури Зенит и даље.. Рен је одбио две понуде за Клемона Гренијеа.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Зенит ФЦ

Коментари / 0

Оставите коментар