Lokomotiva odbila 50.000.000 za braću Mirančuk!

Zenit već doveo Portovog beka Osorija, a juri i Vjačeslava Karavajeva.

Fudbal 03.09.2019 | 11:48
Lokomotiva odbila 50.000.000 za braću Mirančuk!
Benfika, Lion i RB Lajpcig. Svakako da Zenit nije favorit, ali namirisali su u Sankt Peterburgu šansu da prođu grupnu fazu takmičenja, pa su u finišu prelaznog roka krenuli u potpunu ofanzivu. Nakon što je iz Porta stigao štoper Jordan Osorio - jednogodišnja pozajmica za 1.000.000 evra - piše se da je šampion Rusije krenuo i po desnog beka Vitesea Vjačeslava Karavajeva, dok je udarna vest u lokalnim medijima ponuđenih 50.000.000 evra za braću Mirančuk, Alekseja i Antona!

Bio bi to transfer koji bi potpuno poremetio odnose snaga u Rusiji i baš zbog toga je Lokomotiva odbila ogromnu sumu novca. Bio bi to gubitak koji bi teško izneli u Moskvi. Teško da bi za ovako kratko vreme našli adekvatne zamene, a sigurno ih ne bi našli među ruskim fudbalerima, a podsetimo da je tamo ograničen broj stranaca. Pride, sa Aleksejom i Antonom Mirančukom u timu Lokomotiva ima sasvim dobru šansu da se i treću godinu uzastopce domogne Lige šampione čime bi nadoknadila to što je ovaj posao preskočila. Trener Juri Semin je bio kategorički protiv prodaje braće Antončuk.

Baš zbog tog ograničenja sranaca Zenit je krenuo i po Viteseovog Karavajeva. Bivšeg igrača moskovskog CSKA, koji je do afirmacije išao težim putem, preko Dukle i Jabloneca, zatim Sparte i sada Vitesea. Uspeo je, pa Holanđani sada traže 8.000.000 evra i procenat od njegove naredne prodaje. Nije još Zenit sve dogovorio, ali ima još vremena.

Zenit želi da se otvori, iako je ovog leta već potrošio pet puta više no što je zaradio na transferima. Juri Zenit i dalje.. Ren je odbio dve ponude za Klemona Grenijea.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Zenit FC

Komentari / 0

Ostavite komentar