Када ћемо Ђоковића поново гледати на терену?

Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, морао је да се повуче са УС опена због повреде левог рамена и сада је главно питање – када ћемо га видети на терену?

Тенис 02.09.2019 | 23:07
Када ћемо Ђоковића поново гледати на терену?
Српски тенисер је у осмини финала предао меч Стену Вавринци, а после дуела рекао је да не зна колико ће паузирати.

"Испред мене је један процес опоравка и одмора, сигурно од неколико недеља без рекета, то је апсолутно, па да видимо онда. Треба да се смири та упала, то просто траје, срећа у несрећи је што није доминантна рука. У питању је лева рука, можда ће се зато убрзати процес опоравка", рекао је Ђоковић.

Наредни турни на којем је бисмо требало да гледамо Новак је АТП Токио, међутим он је на програму 30. септембра.

"Стварно не знам. Токио је у плану, не знам. Следеће две до две и по недеље су кључне како ће се опоравити раме. Добио сам, на жалост, додатних недељу дана, јер сам завршио турнир, то ће ми послужити у процесу опоравка рамена. Надам се да ће бити довољно времена да наставим да играм. Просто, волео бих да играм у Токију, планирам, бићу и у Србији у том неком периоду, имам и обавезе са Фондацијом, бићу и са породицом, планирам тамо да се спремам за Токио", додао је он.

Уколико не буде био спреман за турнир у Јапану, најбољи тенисер света ће се на терену вероватно наћи 6. октобра у Шангају, који је прошле сезоне освојио што значи да брани 1.000 бодова.

Ако све буде било добро, Ђоковић ће, потом, играти у Паризу, на Завршном турниру АТП, као и на Дејвис купу, који се игра од 18. новембра у Мадриду.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар