ФИФА бира најбољег: Коме иде награда?

До сада није било одступања у наградама, али. . .

Фудбал 02.09.2019 | 20:59
ФИФА бира најбољег: Коме иде награда?
УЕФА је прошле недјеље на жријебу за Лигу шампиона у "Грималди форуму" изабрала и најбољег голмана, дефанзивца, везисту и нападача, као и укупно најбољег играча, а сада је вријеме да награде у посебном избору одреди и ФИФА.

Међу номинованима су исти играчи: Кристијано Роналдо, Лионел Меси и Вирџил ван Дајк, а видјећемо да ли ће поново Холанђанин однијети побједу.

Не би било велико изненађење и да се избори "не поклопе", многи се залажу за то да омалени Аргентинац буде награђен, док је с друге стране ЦР7 с најтањим шансама да покупи још једно индивидуално признање.

У конкуренцији за ФИФА најбољег тренера су Гвардиола, Клоп и Покетино, док ће на гала вечери бити изабрани и најбољи у женском фудбалу.

За тренера су номиновани Фил Невил, Џил Елис и Сара Вајман, док су за најбољу фудбалерку у ужем избору Луси Бронз, Алекс Морган и Меган Рапино. Биће изабран и најљепши гол сезоне "Пушкаш награда", а у конкуренцији су Лео Меси, Хуан Кинтеро и Данијел Жори.

Награде ће бити додијељене 23. септембра у Милану.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бис

02.09.2019 19:36

Свима је јасно да је Меси најбољи играц за прослу годину ,по свим параметрима. Требао је побиједити И просле године . Вјероватно це игубити И ове .Фифа мафија.

ОДГОВОРИТЕ