FIFA bira najboljeg: Kome ide nagrada?

Do sada nije bilo odstupanja u nagradama, ali. . .

Fudbal 02.09.2019 | 20:59
FIFA bira najboljeg: Kome ide nagrada?
UEFA je prošle nedjelje na žrijebu za Ligu šampiona u "Grimaldi forumu" izabrala i najboljeg golmana, defanzivca, vezistu i napadača, kao i ukupno najboljeg igrača, a sada je vrijeme da nagrade u posebnom izboru odredi i FIFA.

Među nominovanima su isti igrači: Kristijano Ronaldo, Lionel Mesi i Virdžil van Dajk, a vidjećemo da li će ponovo Holanđanin odnijeti pobjedu.

Ne bi bilo veliko iznenađenje i da se izbori "ne poklope", mnogi se zalažu za to da omaleni Argentinac bude nagrađen, dok je s druge strane CR7 s najtanjim šansama da pokupi još jedno individualno priznanje.

U konkurenciji za FIFA najboljeg trenera su Gvardiola, Klop i Poketino, dok će na gala večeri biti izabrani i najbolji u ženskom fudbalu.

Za trenera su nominovani Fil Nevil, Džil Elis i Sara Vajman, dok su za najbolju fudbalerku u užem izboru Lusi Bronz, Aleks Morgan i Megan Rapino. Biće izabran i najljepši gol sezone "Puškaš nagrada", a u konkurenciji su Leo Mesi, Huan Kintero i Danijel Žori.

Nagrade će biti dodijeljene 23. septembra u Milanu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Bis

02.09.2019 19:36

Svima je jasno da je Mesi najbolji igrac za proslu godinu ,po svim parametrima. Trebao je pobijediti I prosle godine . Vjerovatno ce igubiti I ove .Fifa mafija.

ODGOVORITE