"Уписано" финале Федерера и Надала нервира Стена!

"Ми остали да идемо кућама?", написао је мање познати Швајцарац који је прошао Ђоковића, након предаје српског тенисера.

Тенис 02.09.2019 | 18:08
"Уписано" финале Федерера и Надала нервира Стена!
Чекамо новог шампиона УС Опена! 

Бранилац титуле Новак Ђоковић морао је да преда меч Стену Вавринку због повреде лијевог рамена, тако да је први пут од 2007. године, када би учествовао у Њујорку, турнир завршио прије полуфинала.

Ни таква сјајна историја на УС Опену није га "заштитила" од публике која га је звиждуцима испратила са терена "Артур Еш", а без обзира на овај срамотни чин, Новак Ђоковић је културно одговорио на питање о публици која на већини турнира има нешто против њега.

Такав начин опхођења није се допао ни Стену Вавринки који је казао да му је жао "пријатеља и великог шампиона", али је имао и он обрачун са навијачима - на Тwиттеру.

Односно, с новинаром Ериком Салијоом из Француске.

Ерик је написао да је "одустајање било предвидљиво" и нагласио је да је све реалније да у финалу видимо нови "Федал" - обрачун Роџера Федерера и Рафаела Надала за трофеј - на шта је испровоцирани Стен Вавринка, пошто је тек четвртфинале турнира, реаговао овако...

"Супер да већ знамо финале. Ми остали да идемо кућама?", написао је Вавринка.

Очигледно је да већина тениске јавности инсистира на ривалству Роџера Федерера и Рафаела Надала, које у посљедњој деценији није понудило ни близу оне драме из "златних дана" двојице тенисера, али утисак је да за неутралне навијаче то представља посебну тениску посластицу.

Ипак, с обзиром на приказано у досадашњем дијелу турнира, има и те како још кандидата за титулу, прије свих Данил Медведев који би могао да прекине гренд слем "проклетство".

Наиме, још од УС Опена 2016. године нико сем Федерера, Надала и Ђоковића није освојио гренд слем, тада је то учинио Стен Вавринка, а за посљедње изненађење узима се такође Отворено првенство САД из 2014. године, када је Марин Чилић неочекивано освојио титулу.

Кога ви видите у финалу?

ПАРОВИ ЧЕТВРТФИНАЛА

Стен Вавринка - Данил Медведев
Роџер Федерер - Григор Димитров
Андреј Рубљев/Матео Беретини - Гаел Монфис/Пабло Андухар
Александар Зверев/Дијего Шварцман - Марин Чилић/Рафаел Надал

Извор: мондо.рс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ролеx

02.09.2019 16:19

Стварно залосно гледати младе тенисере у напону снаге како морају да спарингују Федереру 6:2,6:2,6:0 ! АТП је корумпиран, да цитирам лосег момка Ницка К.

ОДГОВОРИТЕ
Name

www

02.09.2019 17:29

Господин Ролеx је 100% управу све је то намјестаљка то виде и оно који мало прете тенис, пготово кад је Федерер у питању