Солскјер: Одлазе Смолинг и Дармијан, Рохо остаје!

Ибра нека се јави ако хоће да се врати! Стартег Манчестер Јунајтеда о финишу прелазног рока.

Фудбал 31.08.2019 | 09:16
Солскјер: Одлазе Смолинг и Дармијан, Рохо остаје!
Иако је прелазни рок у Енгелској одавно завршен, Манчестер Јунајтед има пуне руке у финишу фудбалске пијаце која још траје широм Европе. У питању су одласци играча са Олд Трафорда…

Јуче је и формално потврђено да је Алексис Санчез постао нови фудбалер Интера. Чилеанац је отишао на позајмицу.

“Алексис је морао да оде. Сви смо видели да је био код нас 18 месеци и да ствари нису баш добро функционисале. Има шансу да сада рестартује каријеру, игра утакмице и постиже голове. Ова позајмица ће свима бити од користи”, рекао је Оле Гунар Солскјер.

Потом се Јунајтедов стратег дохватио и одлазака који се очекују у наредним данима. И опет је дестинација Италија. Крис Смолинг се сели у Рому на позајмицу вредну 3.000.000 евра.

“Понуда за Смолинга је искочила одједном. Сели смо и поразговарали, нисам могао да му гарантујем минутажу јер имамо шесторицу штопера и он је прихватио Ромину понуду. Тренутно је у авиону за Рим где би требало да стекне лепо искуство. Није много енгелских фудбалера имало шансу да игра у Италији и сигуран сам да ће се Крис са позајмице вратити јачи и бољи”.

Пут Апенина ће и Матео Дармијан. Најближи је преласку у Парму.

“И Матео би могао у Италију, има интересовања. Могу да потврдим и да Маркос Рохо сигурно остаје”.

На крају, Солскјер је дао и занимљиве изјаве о евентуалној могућности да се Златан Ибрахимовић врати на Олд Трафорд.

“Лагано и даље могу да играм у Премијер лигу. Ако ме Манчестер Јунајтед хоће, нека ме позове”, рекао је Ибра пре неколико дана.

Солскјер више у шали, него у збиљи не одбацује ту могућност.

“Ко зна… Зна мој број телефона, причамо сличан језик, живео је у мојој кући… Ако је озбиљан, расположен сам да разговарамо. Али не верујем да ће се то десити. Велика је разлика у томе што следећег месеца пуни 38, а не 28 годијна. Златан је био добар код нас, иако је велика штета што је имао повреду колена. Видим да му и даље иде добро”, рекао је Солскјер.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар