Solskjer: Odlaze Smoling i Darmijan, Roho ostaje!

Ibra neka se javi ako hoće da se vrati! Starteg Mančester Junajteda o finišu prelaznog roka.

Fudbal 31.08.2019 | 09:16
Solskjer: Odlaze Smoling i Darmijan, Roho ostaje!
Iako je prelazni rok u Engelskoj odavno završen, Mančester Junajted ima pune ruke u finišu fudbalske pijace koja još traje širom Evrope. U pitanju su odlasci igrača sa Old Traforda…

Juče je i formalno potvrđeno da je Aleksis Sančez postao novi fudbaler Intera. Čileanac je otišao na pozajmicu.

“Aleksis je morao da ode. Svi smo videli da je bio kod nas 18 meseci i da stvari nisu baš dobro funkcionisale. Ima šansu da sada restartuje karijeru, igra utakmice i postiže golove. Ova pozajmica će svima biti od koristi”, rekao je Ole Gunar Solskjer.

Potom se Junajtedov strateg dohvatio i odlazaka koji se očekuju u narednim danima. I opet je destinacija Italija. Kris Smoling se seli u Romu na pozajmicu vrednu 3.000.000 evra.

“Ponuda za Smolinga je iskočila odjednom. Seli smo i porazgovarali, nisam mogao da mu garantujem minutažu jer imamo šestoricu štopera i on je prihvatio Rominu ponudu. Trenutno je u avionu za Rim gde bi trebalo da stekne lepo iskustvo. Nije mnogo engelskih fudbalera imalo šansu da igra u Italiji i siguran sam da će se Kris sa pozajmice vratiti jači i bolji”.

Put Apenina će i Mateo Darmijan. Najbliži je prelasku u Parmu.

“I Mateo bi mogao u Italiju, ima interesovanja. Mogu da potvrdim i da Markos Roho sigurno ostaje”.

Na kraju, Solskjer je dao i zanimljive izjave o eventualnoj mogućnosti da se Zlatan Ibrahimović vrati na Old Traford.

“Lagano i dalje mogu da igram u Premijer ligu. Ako me Mančester Junajted hoće, neka me pozove”, rekao je Ibra pre nekoliko dana.

Solskjer više u šali, nego u zbilji ne odbacuje tu mogućnost.

“Ko zna… Zna moj broj telefona, pričamo sličan jezik, živeo je u mojoj kući… Ako je ozbiljan, raspoložen sam da razgovaramo. Ali ne verujem da će se to desiti. Velika je razlika u tome što sledećeg meseca puni 38, a ne 28 godijna. Zlatan je bio dobar kod nas, iako je velika šteta što je imao povredu kolena. Vidim da mu i dalje ide dobro”, rekao je Solskjer.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar