Икарди цијепа живце Интеру!

Одбио Монакових 65. 000. 000 и плату од 13. 000. 000, Чоло једини излаз. . .  На вечери цела екипа слави почетак нове сезоне. Сви су ту. Само не дојучерашњи капитен.

Фудбал 30.08.2019 | 21:23
Икарди цијепа живце Интеру!
Интерови навијачи чупају косу док се питају шта то дођавола ради Мауро Икарди. Аргентинац је упоран као мазга. Кад није прошао његов покушај да се помири са управом, кад је схватио да се Бепеу Маротизаиста смучило сво то натезање са Вандом Наром, онда је Маурито решио да и он (поново) буде безобразан. И сада нико у Милану не зна тачно шта ће с њим, јер Икарди одбија све могуће понуде које стиже на клупску адресу, а оне се само гомилају на “Ђузепе Меаци”.

Истина, хтео је у Јувентус, али је то била једина опција коју Марота није желео да прихвати пошто се у Интеру надају да ће се ове сезоне заиста порвати са Старом дамом око шампионске титуле. Наполи је звао цело лето, Неразури би га тамо пустили, али ни сјајан фудбал који се игра подно Везува са Карлом Анчелотијем на клупи није натерао Икардија да пристине да оде.

Марота је решио да узврати, друштвене мреже је запалила фотографија Ромелуа Лукакуа са синоћње вечере на којој је екипа пожелела добродошлицу летњим појачањима. Лукаку, Кристијано Бираги, Алексис санчез, сви су били ту…

Сви осим Икардија.

Међутим, тек ћемо да видимо ко ће последњи да се смеје. Атлетико Мадрид, који никако да заврши трансфер Родрига јер Милан не нуди довољно за Анхела Кореу, опет је звао у Милано, али одговора – нема. Интер је Мадриђане дочекао раширених руку, Икарди се не чује.

Онда јутрос бомба. Монако је конкретан. Неки тврде да би узео Аргентинца на позајмицу за 10.000.000 евра, а да би га онда откупио у послу све скупа вредном 65.000.000. Икардију нуде мамутску плату од 10.000.000 евра годишње, са све бонусима могла би да нарасте на чак 13.000.000. Маурито ни да чује.

Марота покушава на све начине. Икардијев уговор истиче 2021, значи да би већ следећег лета могао да стави Неразуре у још озбиљнији проблем. Притом, никоме не треба тако “отрован” играч у свлачионици. Газета дело Спорт јавља да је нудио Интеров директор Мауриту да га пусти негде на једногодишњу позајмицу, али под условом да продужи уговор, тек да клуб не остане без планираног обештећења.

И опет – ни гласа. Икарди секиром удара по Маротиним живцима. Ко зна како ће се ово завршити. Монако је одбијен, надају се у Милану да ће Икарди ипак позитивно одговорити на позив земљака Дијега Симеонеа да се пресели у Мадрид. Атлетико је сада једини излаз, иако би вероватно и тамо Икарди ишао испрва само на позајмицу.

Какав ружан крај љубавне романсе.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар