Ikardi cijepa živce Interu!

Odbio Monakovih 65. 000. 000 i platu od 13. 000. 000, Čolo jedini izlaz. . .  Na večeri cela ekipa slavi početak nove sezone. Svi su tu. Samo ne dojučerašnji kapiten.

Fudbal 30.08.2019 | 21:23
Ikardi cijepa živce Interu!
Interovi navijači čupaju kosu dok se pitaju šta to dođavola radi Mauro Ikardi. Argentinac je uporan kao mazga. Kad nije prošao njegov pokušaj da se pomiri sa upravom, kad je shvatio da se Bepeu Marotizaista smučilo svo to natezanje sa Vandom Narom, onda je Maurito rešio da i on (ponovo) bude bezobrazan. I sada niko u Milanu ne zna tačno šta će s njim, jer Ikardi odbija sve moguće ponude koje stiže na klupsku adresu, a one se samo gomilaju na “Đuzepe Meaci”.

Istina, hteo je u Juventus, ali je to bila jedina opcija koju Marota nije želeo da prihvati pošto se u Interu nadaju da će se ove sezone zaista porvati sa Starom damom oko šampionske titule. Napoli je zvao celo leto, Nerazuri bi ga tamo pustili, ali ni sjajan fudbal koji se igra podno Vezuva sa Karlom Ančelotijem na klupi nije naterao Ikardija da pristine da ode.

Marota je rešio da uzvrati, društvene mreže je zapalila fotografija Romelua Lukakua sa sinoćnje večere na kojoj je ekipa poželela dobrodošlicu letnjim pojačanjima. Lukaku, Kristijano Biragi, Aleksis sančez, svi su bili tu…

Svi osim Ikardija.

Međutim, tek ćemo da vidimo ko će poslednji da se smeje. Atletiko Madrid, koji nikako da završi transfer Rodriga jer Milan ne nudi dovoljno za Anhela Koreu, opet je zvao u Milano, ali odgovora – nema. Inter je Madriđane dočekao raširenih ruku, Ikardi se ne čuje.

Onda jutros bomba. Monako je konkretan. Neki tvrde da bi uzeo Argentinca na pozajmicu za 10.000.000 evra, a da bi ga onda otkupio u poslu sve skupa vrednom 65.000.000. Ikardiju nude mamutsku platu od 10.000.000 evra godišnje, sa sve bonusima mogla bi da naraste na čak 13.000.000. Maurito ni da čuje.

Marota pokušava na sve načine. Ikardijev ugovor ističe 2021, znači da bi već sledećeg leta mogao da stavi Nerazure u još ozbiljniji problem. Pritom, nikome ne treba tako “otrovan” igrač u svlačionici. Gazeta delo Sport javlja da je nudio Interov direktor Mauritu da ga pusti negde na jednogodišnju pozajmicu, ali pod uslovom da produži ugovor, tek da klub ne ostane bez planiranog obeštećenja.

I opet – ni glasa. Ikardi sekirom udara po Marotinim živcima. Ko zna kako će se ovo završiti. Monako je odbijen, nadaju se u Milanu da će Ikardi ipak pozitivno odgovoriti na poziv zemljaka Dijega Simeonea da se preseli u Madrid. Atletiko je sada jedini izlaz, iako bi verovatno i tamo Ikardi išao isprva samo na pozajmicu.

Kakav ružan kraj ljubavne romanse.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar