Партизанов херој Милетић: Ништа без саиграча!

Дефанзивац црно-бијелих сматра да је пласман у Лигу Европе заслужен и да је Партизану мјесто у групној фази.

Фудбал 30.08.2019 | 20:40
Партизанов херој Милетић: Ништа без саиграча!
Партизан се послије једне сезоне паузе враћа у групну фазу Лиге Европе!

Прије годину дана је Бешикташ био прејак, сада су послије Конас Кија (који је на Тwиттеру честитао успјех црно-бијелима) ривали по мјери били Малатија и Молде.

Партизан је на најбољи могући начин искористио статус носиоца на жријебу и обезбиједио себи лакши и љепши живот у наредних шест мјесеци до годину дана.

А, човјек одлуке на крају је био Немања Р. Милетић, чији скок и прецизан ударац главом су у 80. минуту реванша у Молдеу донијели потребних 1:1.

"Не знам шта бих могао да кажем осим да сам пресрећан и да се захвалим саиграчима. Овог пута сам ја дао гол, могао је и неко други. Стварно ми је драго, јер мислим да смо ово заслужили и да нам је мјесто у Европи", рекао је послије меча срчани десни бек.

Једна од Милетићевих најизраженијих особина је та да је веома посвећен породици. Својих најближих се сјетио и у тренуцима славља у Норвешкој.

"Посветио бих овај гол мојој породици, дјевојци и сестри Бојани Миливојевић, која зна зашто јој ово кажем".

Посебно задовољство у црно-бијелом табору изазива чињеница да је погодак за "европску јесен" постигнут из уигране и на тренинзима постављене акције.

"Имали смо ту комбинацију код корнера. Саиграчи су ми направили блок, а Зоран Тошић феноменално центрирао. Буквално ме је погодио у чело", скромно коментарише Милетић, као да је том приликом обавио најлакши дио посла.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар