Partizanov heroj Miletić: Ništa bez saigrača!

Defanzivac crno-bijelih smatra da je plasman u Ligu Evrope zaslužen i da je Partizanu mjesto u grupnoj fazi.

Fudbal 30.08.2019 | 20:40
Partizanov heroj Miletić: Ništa bez saigrača!
Partizan se poslije jedne sezone pauze vraća u grupnu fazu Lige Evrope!

Prije godinu dana je Bešiktaš bio prejak, sada su poslije Konas Kija (koji je na Twitteru čestitao uspjeh crno-bijelima) rivali po mjeri bili Malatija i Molde.

Partizan je na najbolji mogući način iskoristio status nosioca na žrijebu i obezbijedio sebi lakši i ljepši život u narednih šest mjeseci do godinu dana.

A, čovjek odluke na kraju je bio Nemanja R. Miletić, čiji skok i precizan udarac glavom su u 80. minutu revanša u Moldeu donijeli potrebnih 1:1.

"Ne znam šta bih mogao da kažem osim da sam presrećan i da se zahvalim saigračima. Ovog puta sam ja dao gol, mogao je i neko drugi. Stvarno mi je drago, jer mislim da smo ovo zaslužili i da nam je mjesto u Evropi", rekao je poslije meča srčani desni bek.

Jedna od Miletićevih najizraženijih osobina je ta da je veoma posvećen porodici. Svojih najbližih se sjetio i u trenucima slavlja u Norveškoj.

"Posvetio bih ovaj gol mojoj porodici, djevojci i sestri Bojani Milivojević, koja zna zašto joj ovo kažem".

Posebno zadovoljstvo u crno-bijelom taboru izaziva činjenica da je pogodak za "evropsku jesen" postignut iz uigrane i na treninzima postavljene akcije.

"Imali smo tu kombinaciju kod kornera. Saigrači su mi napravili blok, a Zoran Tošić fenomenalno centrirao. Bukvalno me je pogodio u čelo", skromno komentariše Miletić, kao da je tom prilikom obavio najlakši dio posla.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar