Додик не може никог заплашити блефовима

Предсједавајући Предсједништва БиХ Жељко Комшић сматра да Милорад Додик не може никог заплашити блефовима.

Босна и Херцеговина 30.08.2019 | 10:30
Додик не може никог заплашити блефовима
Коментаришући Додикову најаву да ће ако не буде формиран Савјет министара повучи сагласност РС на формирање ОС, УИО..., Комшић каже: - Ма шта може учинити а да му се не одбије од главу, питам вас ја?

"Иако дјелује нервозно, Додик није луд. Не може никога заплашити блефовима. То је прочитано. Сва та галама завршити ће као иницијатива за формирање резервног састава полиције РС, дакле у каналу. Истина, то је посљедица наше реакције. Нисам сугуран како би завршило да се нисмо одлучно томе супротставили. Нема више повијања кичме. Додику би било боље да се приведе реду и законитости. Не можете бацати балван на пут само зато што вам се закони и одлуке институција државе не свиђају. Вријеме балван револуција је прошло, иако могу разумијети да још увијек постоји та психологија у таквој политици.2, казао је Комшић.

Он каже да Додикови циљеви нису реални, тако да ни, како каже, његове пријетње нису реалне, што наравно не значи да у одређеном смислу нису опасне јер трују укупну друштвену атмосферу.

"Међутим, нису реалне на два нивоа. Прво; институције које помиње, формиране су уз сагласност три парламента (ентитетски и државни парламент). Да би биле расформиране мора постојати сагласноат свих тих парламената у БиХ, а она наравно не постоји нити ће за то икад постојати. Дакле, као што нису формиране једнострано, не могу једнострано бити ни расформиране. Зна то и колега Додик. Друго; Додик је тиме, иако нема могућност, изразио спремност да за рачун својих и интереса Русије, изврши удар на егзистенцију хиљада грађана РС, војника, судија и бројних других државних радника", казао је Комшић у интервјуу Ослобођењу.

Додаје да то неће дозволити и да му је стало до тих људи и до њихове егзистенције.

"Уопште ми сада није битно колико ме доживљавају својим, ја њих доживљавам као наше грађане и желим им свако добро. Немам попут Додика жељу да их у име нечег изведем на ливаду и оставим без хљеба. Штавише против тога ћу се борити, и мислим да то људи разумију, каже Комшић.

Каже да је његов став када је ријеч о Годишњем националном програму свима познат.

- Не желим га више ни понављати, јер када бескрајно понављате постајете неувјерљиви, као Додик. Ипак, само због политичких малодушника који цијелу ову утакмицу посматрају са трибина, при чему није јасно кога заправо подржавају, поновићу још једном. Без АНП-а нема мандатара, каже Комшић.

Он је говорио и о понашању ХДЗ-а БиХ по овом питању, али и тврдњама те странке да су они заправо једини прави заговорници евроатланских интеграција.

- Њихово понашање је; "држи воду док Американци оду". Видјели сте да су након што су се Американци огласили издржали чак 48 сати да не држе страну СНСД-у и Русији, па су затим опет наставили по старом. Но, Америка није ћорава мачка. На овом питању се не може тако бити резервисано, као што је ХДЗ. Такорећи они су ти заговорници НАТО-а ни мање ни више него колико је жив Варшавски пакт. Жалосно је што је то тако, али је тако. Међутим, то није ништа ново. Када смо ми говорили да држе страну Русији, прошле године, или чак можда и даље у прошлост, нас се критиковало, говорило нам се да нешто спинујемо, да је то у функцији предизборне кампање, али садашњост и стварност нас нису демантовале, него потврдиле, каже Комшић за Ослобођење.

(БН)

Коментари / 124

Оставите коментар
Name

Србин

30.08.2019 08:34

Ја сам Србин и није ми бас драго сто је то тако,ал било је вријеме да овај народ види да је Рудоња класицна сеоска варалица.Због његових одлука о нату прије и сада нама пријети изолација.Не.казем да знам стање паметно али ово хоцу нецу са нато је цикање беспотребно,ако си 09 године теко да хоцес ста сада сериња

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре србин

30.08.2019 09:23

Ти србина ниси ни видио.

Name

Бошњак

30.08.2019 10:11

Рудоња и около њега су потписали улазак БиХ а самим тим и енититета РС, у НАТО. Радмановић и Шпирић су ономад у своје вријеме, кад је један био предсједник Вијећа министара а други предсједник предсједништва БиХ, ПОНИЗНО МОЛИЛИ, за пријем у НАТО. Јесте ли ви људи луди или волите да вас неко лаже. СНСД је потписник свих закона и одлука које БиХ воде ка НАТО пакту. Сад се Рудоња предомислио и бајги наљутио. Ало Рудоња, постоје закони за које си ти гласао. Закон је на снази док га други не замјени или промјени. МОРА СЕ ПОШТОВАТИ. Најскраја овом Рудоњи се морало стати на пут. Жељко Комшић га је** ко' санску козу. Толико су га понизили и обезвриједили да се понаша ко некакво дериште које је мати оставила уср**ог на сметлишту. Уништише га ови горе у Сарајеву. Показали су му да његов сеоски начин вођења политике на ХОООО РУК нигдје није доспио. Тек сада се види колики је господин и политичар у правом смислу те ријечи МЛАДЕН ИВАНИЋ. Рудоња му није ни до кољена. Рудоња није за ништа друго до пјесама ојкача по Мањачи. Он је један обични сер***.

Name

Грга

30.08.2019 10:12

Комшић је будући предсједник свих грађана БиХ као што је Тито некад био Југославије

Name

србо

30.08.2019 10:28

ако си ти Србин ...ја сам Руски Цар.

Name

ре

30.08.2019 10:59

Комшићу се нема шта приговорити, врло прагматичан и одмјерен у изјавама. Он заслужује титулу предсјеника БиХ. На њега нападају само страначки ботови а нигдје никаквог доказа или документа, тај човјек никада није нити једну једину ружну ријеч изговорио. Жељко Комшић је поштован од већине грађана БиХ и то са пуним правом. Баја њему може одговорити само на најприземнији начин, законски, аргументовано или дипломатски Баја нити зна нити може.

Name

србин 2

30.08.2019 11:02

Знамо да су ти прадедови били Срби.

Name

Ре Грга

30.08.2019 11:13

Ниси тацан ал то је твој проблем

Name

Ре грга

30.08.2019 11:29

Не постоје градјани тзв беиха, само градјани Републике Српске.која и има 1 пресједникамтвоја тзв циркус беиха никад неце имат 1

Name

Прави

30.08.2019 11:30

Прави сам Србин,крштен,за разлику од овог кога ти подржаваш,који је почео славити славу,не крштен,тек прије десетак година,комуњара обична и битанга,шверцер,продавач магле који ај што није учествовао у стварању отаџбине,за разлику од мене,рањеника сам,већ ни у миру није могао један град одбранити да би имали контнуитет територије за коју смо крвавили.Гдје је Брчко,јел наше глупи боту?Јел рекао да ће ухапсити радована и Ратка,јесу ли ухапшени,јел реко да идемо у Нато и потписао,чак и траћили да се то убрза,ајде глупани уозбиљите се зарад своје дјеце,шверцеру вјерујете и ратном профитеру са вилом у БГД а не једном истинском биорцу

Name

Доми ре србин

30.08.2019 11:31

Ти ниста не контас јер оцито имаш комисији мозак!Ти само видиш рудоњу! Да ниси заљубље у њега !

Name

Ре

30.08.2019 11:42

Жељко и ја и моја породица смо уз тебе. Само реална грађанска опција а вјеру вратити у оквире богомоља

Name

ре Прави

30.08.2019 12:53

Ма гдје си се ти борио? У Дизниленду?

Name

Игипоп

30.08.2019 12:58

Добро хе нама какви нас волови воде и какава је багра од народа. Ово сто остане овдје бице дно дна....

Name

србин 3

01.09.2019 12:59

Није битно какви смо људ битно је србовати и размисљати психологијом масе тј.стада

Name

Тузно

30.08.2019 08:35

Мој комсицу ти неунас ни ко си ни кога представљас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

30.08.2019 09:08

Добро је да ти знас то је сасвим довољно...

Name

Ре

30.08.2019 09:10

Он је једини који представља свију, нормалне људе градјански оријентиране ма да није није мој избор.

Name

за Тузно@

30.08.2019 09:13

То мозес да говорис у своје име јер си нико и ниста Г Комсиц неби био ту гдје јест да нема армију истомисљеника.

Name

Нострадамус

30.08.2019 09:13

Процитај поново ста си написао па ако се разумијес сам са собом онда ниста.

Name

Само ја

30.08.2019 09:32

Представља он довољно нас

Name

гуз

30.08.2019 09:33

Кога ли ти представљас?

Name

Ре Тузно

30.08.2019 09:47

"Овим се заклињем да ћу савјесно обављати дату ми дужност, поштовати Устав Босне и Херцеговине, проводити Опћи оквирни споразум за мир и његове анексе у цијелости, штитити и унапређивати људска права и основне слободе, те бринути о интересима и равноправности свих народа и грађана." Ову заклетву су приликом преузимања дужности изговорили Додик, Џаферовић и Комшић... Сад ти мени реци ко од њих тројице обавља свој посао у складу са изреченим... Ко од њих тројице не зна ни ко је, ни шта му је посао, ни гдје се налази? Мени изгледа да се једино сеоска манга Додик не сјећа заклетве или је можда држао фигу у џепу јер је научио само да лаже и вара...

Name

@ТУЗНО

30.08.2019 10:06

Изабран је из реда хрватског народа да заступа интересе, не само тог хрватског али интересе сва три народа и оних неопредјељених, али ти или си глуп да би то сконто или си безобразан као и већина твојих истомишљеника...

Name

Политика и олос

30.08.2019 10:11

Зна он и ко је и кога представља....Он је Хрват који заступа муслиманске интересе....Па кад ти радис против свог народа Хрвата. ста тек Срби да оцекују од тебе....? ..Узалуд ти је све РС је вјецна до задњег Србина..

Name

Ре за све ре

30.08.2019 10:24

Па ста оцекиват од неког кога ни његов народ неволи и који неда да их он преставља.то је само доказ да ви хоцете да тудјој дјеци дајете имена.зато га и волите сто је против својих

Name

Ре ре

30.08.2019 10:25

Па јел ти знас кога овај преставља.дати ја Престављс муслимане који су га и изабрали.

Name

ре Тузно

30.08.2019 11:02

Ма немој ми рећи, нека ти знаш, Господин Комшић представља оне грађане који су му дали глас као и многе друге који нису уопште гласали.

Name

@Ре Тужно

30.08.2019 11:07

Браво за заклетву...тзв. "предсатвљање" је измишљотина оних који се боје асимилације својих бирача у БиХ, то је сва филозофија. Асимилација води јачању државе а то је за одређени број људи неприхватљиво. Једно је сигурно, они су сваким даном у све већој мањини.

Name

Сеy

30.08.2019 11:14

БиХ це продихати кад ове гњиде поумиру и раселе сто против Комсица коментарису.Цовјек се залазе за све градјане у БиХ а то оцим гњидама смета јер не зеле ником добро.

Name

@Ре за све ре

30.08.2019 11:17

Њега не воле само Рудоњине и Цовицеве присталице,о каквим ти тупане Хрватима прицас.

Name

Ре ре тузно

30.08.2019 11:32

Па ви му и дали.тј муслимани.Србе никад тај медјед неце представљати, а како ствари стоје ни хрвате.

Name

РЕ ,,НАЦИОНАЛИСТИ,,

30.08.2019 11:40

ВИ СТО СРБУЈЕТЕ, И ВИ ВЕЛИКИ ХРВАТИ СТО КАЗЕТЕ ДА КОМСИЦ НЕ ЗНА КО ЈЕ ,ВИ РАТА НИСТЕ ВИДЈЕЛИ, ВИ НЕ ЗНАТЕ СТА ЗЛИ ЉУДИ КОЈИ ИГРАЈУ НА НАЦИОНАЛНОСТ НАНЕСУ МУКЕ НОРМАЛНИМ ЉУДИМА. АКО ВАМ СЕ РАТУЈЕ РАТУЈТЕ, МИ СТО СМО ЈЕДНОМ НАСЈЕЛИ НА ,,НАЦИОНАЛНЕ,, ИНТЕРЕСЕ И РАТОВАЛИ ВИСЕ НЕЦЕМО РАТОВАТИ НИ СА КОЈИМ ПОСТЕНИМ ЉУДИМА ДРУГЕ НАЦИЈЕ. РАДО БИ МИ САД РАТОВАЛИ СА ОВИМ САДАСЊИМ ,,БРАНИТЕЉИМА,, КОЈИ СУ БИЛИ ДЕЗЕРТЕРИ И ПРОФИТЕРИ КАД СЕ РС СТВАРАЛА.

Name

Ре Грга

30.08.2019 12:27

Тако је ја сам Србин и признао бих Комсица за мога предсједника, зато сто то заслузује

Name

за реГрга

30.08.2019 12:59

Ниси ти Србина ни видио. Комсица не признају његови Хрвати а ти га као признас. Признају га само његови гласаци који су за грађанску, недјељиву, суверену итд. Мени не треба никаква БиХ, а ако већ морам у њој бити и прихватити је исто тако би тај твој Комсиц и грађани који су га бирали требали прихватити РС.

Name

НОВОМАТИЦ АДМИРАЛ И Аустријска Мафија

30.08.2019 08:38

Зељко само Милорада Додика и Зорана Тегелтију провјерите за НОВОМАТИЦ АДМИРАЛ и прање новца које раде преко фирми НОВО РС ДОО И РСА ГАМИНГ ДОО као и њихову везу са СТРАХЕОМ из Аустрије...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.08.2019 09:55

Те фирме које наводиш Ново РС доо и РСА Гаминг доо требају да уђу у Лутрију Републике Српске и опљацкају ово мало сто је остало.

Name

Црни бомбардер

30.08.2019 08:50

Овај Комшић је ријетко безобразан лик. Раме уз раме Додику. Образ им је од истог материјала. Један је ратни профитер који се прозвао заштитининком Срба, другог су изабрали Бошњаци да представља Хрвате, али прозивање Русије ће га коштати кад тад. Није то небитна државица БиХ па да се неки лилипутанац с њом спрда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.08.2019 09:53

Као прво кад спомињеш Комшића треба да устанеш, као друго по Уставу и Закону њега су изабрали грађани БиХ са правом гласа у ФБиХ. Твојом логиком повезивања ствари можеш рећи да су Додика изабрали бошњаци и хрвати јер исти имају вјеровао или не право гласа у РС-у. И сигурно је да су гласали и грађани који се тако изјашњавају за Додика... Сва тројица изабраних су се заклели да ће преузимањем дужности радити сљедеће: "Овим се заклињем да ћу савјесно обављати дату ми дужност, поштовати Устав Босне и Херцеговине, проводити Опћи оквирни споразум за мир и његове анексе у цијелости, штитити и унапређивати људска права и основне слободе, те бринути о интересима и равноправности свих народа и грађана." Значи ни један, ни други ни трећи не треба да представљају један народ него све народе и све грађане у БиХ и да раде искључиво у интересу свих. То што је Додик помјешао лончиће говори у прилог томе да не зна ни гдје је дошао и да је обични леват и шовиниста.

Name

гуз

30.08.2019 09:53

Црна Гора је мала дрзава па се спрдала са Русијом.

Name

бане

30.08.2019 10:41

комсиц преставља дрзаву

Name

Зоки ЦРНИ БОНБАРДЕР

30.08.2019 10:58

Кад толико русију волис,засто онда тамо и не зивис јаднице.Баброј три ствари гдје нам је Русија ваљала,а да није зестоко искористила овај Народ.Комсиц је теалан Политицар уопсте није битно кога представља за разлику од Додика и Цовица.Реци ми једну аферу у којој је уцествовао за разлику од ове двојице.Појма ти немас би коси ни стоси;а ни цији си!

Name

РЕ Црни бомбардер

30.08.2019 11:12

Лажеш као пас, ако је он безобразан ја сам астронаут. Он је легално и легитимно изабран, и за Додига су гласали и Бошњаци и Хрвати, они на то имају право и нећеш им то право никада одузети то да ти је јасно. Што се тиче Русије, не занима ме, око нас је све НАТО и Русија може "пјеват борбене".

Name

Роки

30.08.2019 11:14

Он не представља никог ни сам себе

Name

Ре ре

30.08.2019 11:36

Прво так твој комсиц да ваља био би изабран од хрвата, а не да су многе општине му ускратиле гостопримство.знаци да сте га ви изабрали, а не градјани тзв беиха јер то и не постоји.немој ваљати глуписти науци појам дрзаве па се јави.И комсица кад спомену мени се повраћа.

Name

за ре ре

30.08.2019 13:01

Ма мени не да се повраћа него ми се и с...

Name

неверна беба

01.09.2019 07:20

Овај Комсиц је муслиман католицко-православне вјере.Ма Бозе ме сацу... .Неко му је рекао да тако требају и остали,и он у то сада вјерује.Ха ха ха.Граданска Бих ,како то турбо-утопистицки звуци,посебно лкада то овај Комсиц утјерује.

Name

ДУКИЋ

30.08.2019 08:55

Истина је све што си изговорио за Додика али и ти си брате миш мекињаш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гробар

30.08.2019 12:51

Јест мекињас, али је ово доста лукаво. Изазивају Милета да изадје на танак лед. Ако сад прекси устав земље, онда нек му је бог у помоци. Он це покусати увуци Парламент РС и цјели ентитет, а ту је и сва памет. Сад је највазније да Миле увјери ову насу телад како је он зртва Сарајевске царсије. До, сада са насом телади никад није имао проблема, и не знам засто би сад.

Name

Милоглед Блуф

30.08.2019 08:59

Сви сте Ви редом блефови у сустини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Блефер

30.08.2019 10:13

Па ти са Муслиманима блефирас своје Хрвате.. Додји у Сироки бријег..Груде Љубуски....ако си представник Хрватаког народа

Name

Те блефер

30.08.2019 11:01

Па у широком нема Хрвата већ само усташе

Name

РЕ Блефер

30.08.2019 11:14

Никада неће доћи, маргинални градићи који скупа не чине ни 1% грађана БиХ. Чуј Грудве и Љубушки хаххахаха

Name

Ре Блефер

30.08.2019 11:16

Дали ти мислис да хрвати само зиве у Љубуском иГрудама .Има Хрвата и у ТК Средњој босни крајини итд

Name

Ре блефер

30.08.2019 11:21

Па наравно да тамо неце доци зато сто уз подрску ХДЗ све врви од устаслука,он је друга лига,само су устасе присталице ХДЗ,остали Хрвати су за умјерене политицаре,односно попут Комсица.

Name

Чињенице су свима познате

30.08.2019 11:23

Комшић је образован човјек, правник са правом дипломом, културан и уљудан, што је овдје ријеткост. Он сагледава нашу незавидну ситуацију са реалне стране, каже заиста онако како јесте, назива ствари правим именима. Указује на евидентне грешке, којих смо сви свјесни, ако смо искрени, бар према себи. Он може овако причати, јер од када је на политичкој, сцени није учесник никаквих афера, нити тешког државног криминала, нема ораха у џеповима, досљедан је у својим изјавама. То су значајне референце, да му се може вјеровати.

Name

Кома

30.08.2019 09:02

А ста то нас интересује ста каже један такав лузер као сто је Комсиц. Проблем нас Стба је у сицарењу. Јеб..државу и народ само да ја несто усицарим. Е зато и продајамо своје водје, од Лазара до Милорада. Зато имамо то сто имамо, без Корнета а сутра без РС, а ви и даље униставајте РС само зато сто мрзите Додика. Он мозда и јесте један кр..али кад се ради о РС онда посаљите овакве као сто је Комсиц, негдје гдје и треба да буду а не да нам соле памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мака сет

30.08.2019 10:24

По питању рада за унитарну БиХ Додиг је предводник

Name

Ре

30.08.2019 10:28

Па сто оцекиват од великог Србомрзца и који је слиједио алијину политику стварања исламске босне и прикљуцио се терористичкој абеиха.неволи он ни додика и Ррпублику Српску.

Name

Зоки КОМА

30.08.2019 11:01

Друзе,ти сто прије на лијецење,појма немас ста прицас!

Name

За ре

30.08.2019 11:23

Тај србомрзац како ти казес има велику подрску градјана,ја мислим да је он противник само онима који су против БиХ,има право.

Name

ре КОМА

30.08.2019 13:18

БРАААВО!

Name

Српкиња

30.08.2019 09:03

зао ми је сто је тако али гдин Комсиц паметно збори зелим да вјерујем да заиста мисли на сце градјане ове јадне дрзаве. а тај мамлаз од баје нека му пљускају самарцине јос мало па да га Туњице гледају

ОДГОВОРИТЕ
Name

Права Српкиња

30.08.2019 09:49

Ти ниси ни С од Српкиње и немој да се спрдаш са Српкињама.

Name

ре

30.08.2019 11:16

јесам јесам, вк српкиња, теорија да српски народ мора бити против БиХ пада у воду, има нас на стотине који радимо у Сарајеву и нико нам длаку са главе није скинуо, напротив, држе нас као на длану воде.

Name

Страх

30.08.2019 09:06

Имам страх да це нам Додик својим (не)радом довести до тога да нам се укине наса РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соко

30.08.2019 09:43

Да није лопина јесте ал тренутно је најбољи за одбрану Српских интереса да није њега Комсиц и остали лидери садасњих босњака,би нас србе вец давно протјерало у Србију.Па људи немогу да вјерујем да босњаци немогу да разумију да ми волимо Србију.Исто тако би и они волили Турску или неку другу исламску земљу да је она преко Дрине сто би било и сасвим природно.Па ми срби нецемо у Нато никада.Јел треба да заборавимо сву дјецу попут мале Милице коју су нам побили.Па ево затровали су и војнике других земаља.Они су зло свијета.Нек је само јака Русија и Кина да им могу парирати.Идите ви муслимани у нато ко вам брани имате ентитет па изволте.

Name

Ре

30.08.2019 09:55

Ко сте то ви? РС припада свим грађанима и то тако пише у Уставу... Нема својатања...

Name

Ре Страх

30.08.2019 10:15

Како не...како си ти паметан Јел узмес гумицу и обрисес РЕПУБЛИКУ СРПСКУ...Па није Додик република...Било је и других...и свега и свацега ал Република Српска је вјецна .

Name

Фед

30.08.2019 09:06

Зна он кога представља сваког нормалног цовјека у БИХ коме је стало да му дјеца имају нормалан зивот а вјеруј има и таквих у БиХ а ти сигурно нису меду њима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.08.2019 09:51

Можда и нисам нормалан али ме овај креле сигурно не представља. Ево признајем, нисам нормалан. :)

Name

Херцеговац

30.08.2019 10:16

Ја био нормалан или не ово смеце ме неце представљати

Name

Фед

30.08.2019 10:31

Ајде медједе он не преставља ни хрвате.преставља само наивне.мене никад неце представљати који је у име накарадне беиха убијо мој народ.такви мојој дјеци неце никад ниста обезбеђивати нису нс то спали.

Name

Херцеговац 2

30.08.2019 11:19

Мене представља са пуним правом. Велики поздрав за предсједника Комшића. Шта можеш, тако је у демократији, већина одлучује :П

Name

Ре Херцеговац

30.08.2019 11:35

Знамо ми да ти у срцу лезе само Павелици,Будаци,Лубурици итд,таквог би ти предсједника који убија Србе ко мраве а Комсиц је за хумане људе,није то твој свијет,него види болан ста има ново у устаској фирми Алуминиј",хоце ли бити посла?

Name

Ревис

30.08.2019 09:08

Једини прави истински БиХ политицар који је искрени Босанац и Херцеговац је Зељко Комсиц. Ови остали сваки своме тору вуце а то је у овој земљи погубно за све. Ја на ово гледам овако јер сам дјете мјесаног брака и волио би да нам свима буде поравно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Југословен

30.08.2019 10:01

И ја сам некада сањао о Југословенима а онда се пробудих као Србин. И теби савјетујем да престанеш сањати о Босанцима И Херцеговцима и пробуди се већ једном из тога сна, Нема Југославије-неће бити ни БиХ кад тад.

Name

Херц

30.08.2019 10:19

Ако је за тебе прави за мене није..а да је могла БиХ да функционисе таква какву је зелио Алија по мјери само свог народа..е то не мозе... Сви знају да то немозе заједно само паламуде народу...У том муљу само политицари узивају

Name

@Херц

30.08.2019 11:21

У чему је проблем, њега може предсталвјати, тебе неможе неће, шта је проблем, то је демократски, у чему је проблем?

Name

Лико

30.08.2019 09:11

Само тако Комсицу,србин сам али ти си закон. Само Нато а баја нека пукне од муке...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ббб

30.08.2019 09:16

Требали сте мало виши текст објавити са овим бајним стручњаком како хвали председника и Српску можете и сутра објавити са Џаферовић ем

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

30.08.2019 09:20

Јадан био нису тебе Бошњаци изабрали да нападаш Додика већ да нешта урадиш за њихову корист. Еј, трећи мандат а он ко да је јуче пао с неба. Ма шта си ти урадио за добробит ове своје Бејха. 0.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соко

30.08.2019 09:48

Вала бас право зборис одвео би он федерацију у нато ал федерација имс и дио Херцеговине ста це сњима

Name

Дијаспора

30.08.2019 10:09

Комсиц је у праву,најлосији је Криминалац ДОДИК,јер цовјек је досао путем криминала на власт,40 убистава од његовог СнСд,пола милијуна Срба исељено,зар тај Додик воли Србе,трагично,додје на Мањаци пјева под сатором,тај збор је у служби снсд,назалост Петра коцица, нико не спомиње, промоција Додика,не коцица,и оне дрвосјече под сатором слусају непријатеља Срба, ДОДИка,а 92 сколе затварају се,нема дјака,то су глупи Срби

Name

Ре Соко

30.08.2019 11:41

Од када то Херцеговина хоце у савез са Русијом?

Name

Поодавно

31.08.2019 12:48

Па отприлика од када су Цовицу дразе паре него хрвати. Обмана је "за ЕУ, за НАТО" итд....

Name

Само ПРАВДА

30.08.2019 10:17

Ако цемо право,први пут је неко од руководецис рекао да му је стало до остала два народа,макар то била и лаз,лијепо је цути.Самим тим сто је цовјек из мјесаног брака,а озењен муслиманком,требате га оставити на миру,јер сигурно не мрзи никог,једино ако је нецовјек,а то до сад није показао.Воле га муслимани,нека га воле,неком је криво,цијеним га и ја,а нисам из федерације,јер не вјерујем да би из његових уста икад цула оне гадости ко од овог сто представља као мој народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За само ПРАВДА

30.08.2019 11:43

Једини нема ораха у дзеповима,ови сто га нападају,то је све олос до олоса.

Name

ДОКТОР

30.08.2019 10:23

Само ми једно ви хрвати и “бошњаци” одговорите!! Како сада не може “једнострано” да се уради, као Додик не може урадити неке ствари, а када сте се једнострано одцијепили од Југославије и погазили устав како сада волите рећи једне државе признате у свијету. Како сада не може, а када вамо одговара онда све може?? Како то? Ајд да чујем коју паметну.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ДОКТОР

30.08.2019 11:49

Докторе,Србија укида АП Војводину и Косово,Словенија се одваја уз Милосевицев плагослов,Хрватска исто,одбијена конфедерација,асиметрицна федерација,ста је требало да БиХ ради,да тугује за Југославијом коју су други развалили.

Name

Ре Доктор

30.08.2019 12:20

Ево ја цу ти одговорит. Као прво бивше Југословенске републике су имале право на оцепљење и то је писало у уставу. Као друго прије БиХ се оцјепила и Словенија и Хрватска. Као треце нико се није једногласно оцјепио, него је референдум био расписан на цјелој терирорији БиХ. Е сад сти сте ви бојкотовали то је вас проблем. Као цетврто прије овог референдума ви сте вец навелико прогласили своју републику Српског народа унутар БиХ и нисте питали ама бас никог за мисљење. Ово су факти и цињенице.

Name

Тзв. Докторе

30.08.2019 12:30

Е мој "докторе", немој се пуно позиват на титулу. Као прво, ако су хрвати и босњаци онда није ЈЕДНОСТРАНО, а са друге стране процитај Устав СФРЈ (који спомињес) па цес видјет јасно приписане услове да ви се остварило право на одцепљење. Висе цитај а мање слусај племенске поглаваре и гусле.

Name

ре доктор

30.08.2019 16:52

ти ниси "доктор" ти си глупсон без наводника

Name

ДОКТОР

30.08.2019 19:02

Читам коментаре и смијем се, само када вама нешто одговара онда тако може у противном срби криви опет хахахахаа и још нешто срби су у Босни били и прије хрвата и муслимана, а остаће и послије њих, запамтите то.

Name

Тзв. Доктор

30.08.2019 19:53

"Докторе", коментар на тразени одговор ти је неаргументован и неповезан, зато ти и преостаје да се од муке смијес. Само се ти дрзи свог Додика, теби це бити добро, а твојим сународњацима, будуцим генерацијама, као и твојој дјеци и унуцима каква це бити будуцност теба изгледа није брига

Name

ДОКТОР

31.08.2019 01:49

Право си паметан, нема шта. Битно је да си ти “повезао”, да ти појасним опет, преживјели смо агресију турака, преживјећемо и агресију њихових потомака “бошњака”. Ето сада би ти требало бити још јасније.

Name

ре

01.09.2019 07:44

"ДОКТОР" пише негдје из дијаспоре очито.

Name

Бања Лука

01.09.2019 12:35

И стби су гласали на референдуму за самосталност БиХ. Знам лицно људе.

Name

Јеж

30.08.2019 10:57

Најсигурнији начин да се ми Срби увјеримо да нас Додик води у потпуну пропаст и сукоб с окружењем је да прогласи независну РС. Тек онда смо обрали бостан... Живи били па видјели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

30.08.2019 19:25

Вјеруј да једва чекамо. Пун нам је више клинац пријетњи и уцјена, већ пуних 15 година. Прогласите више, кад сте већ тако незадовољни невиђеним статусом који РС има у склопу Босне па да видимо шта ће бити.

Name

ЦИЦЕРОН

30.08.2019 11:03

Ко ли је веце зло за правни систем у БИХ од вас троице. Знам да си ти Комсицу цовјек кога су муслимани довели на позицију да мозес зај...вати интересе и срба и хрвата. Признам и Додик млати празну сламу али то је ради страха да не остане без имовине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007 Бонд

30.08.2019 11:07

Свака птица своме јату лети. Једно јато су Србија и Српска. ...А како се Путин и Ердоган све више друже- то онда значи и да ће цела Федерација бити угурана у савез са Сријом и Српском. Јер ако могу Турчин и Рус- онда ће морати и Србин и Бошњак, и то на силу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ег

30.08.2019 11:41

Мој предсједник, и свака му цаст сто је узео Славена за савјетника! Обојици све најбоље!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бабел

30.08.2019 11:55

Комсиц је нови Тито , а такав нам и треба , да ову распустану банду постави на своје мјесто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лукреције

30.08.2019 12:40

Не будали кад будала ниси.

Name

Ђорђе

30.08.2019 12:15

У Босни само мржња успјева, рече Иво Андрић. Додик је доказани у превртању, да би волио само себе. А Ти, ниси ни ти Комшићу лишен мржње. Ако читаш, упитај се сам, а види се на теби да су ти Срби још ратни непријатељи. Ријеши се тога, у рату смо били многи, али прави борци не мрзе, већ поштују и своје и непријетеља. Своје бране од непријатеље, а непријетаља оде себе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ерор

31.08.2019 06:52

Никада Андрић није написао 'успјева'. У раној фази могло је бити 'успијева' (са 'и'), а касније 'успева'.

Name

Горан

30.08.2019 12:42

Бошњаци, а представљају се као Срби....свашта

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

30.08.2019 12:48

Ова тројица су зиви доказ да са овом земљом несто дебело није у реду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Директ

02.09.2019 09:25

Видиш ли ти колико си глуп? Па ти ни реченицу не можеш саставит а да не погријешиш.Најгоре је што такви као ти имају право гласа...Све дебил до дебила...

Name

Рекс

30.08.2019 12:57

Ти златни љиљане,да се бринес за србе који су у сарајеву на радним мјестима...смијесно..поцецу волити додика,а мсл да је лос.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АрсоБоксер

30.08.2019 12:58

Стварно је непрада да су Хрвати народ у БиХ а не мањина. Несто се буне против овог Комсица, а једини политицар без криминалне мрље у БиХ, а није да није могао узети, а није да није дуго у политици. Срби у Цро, су најниза врста. Сад то је све "еуропски" нормално, али им је у БиХ мало сто дрзе финанције задње 24 године, па би јос барем 33% власти, ентитет. Наравно, треба прихватити нормално да су они цисти заступници интереса РХ. Ста висе потпуно нескривени. Ето, нек милту ваљају ..ли га они.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН

30.08.2019 20:06

Тако је,НАЈ ВЕЋИ БЛЕФЕР И МУЉАТОР ЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

САВО

30.08.2019 20:09

Људи и Додик је за НАТО АЛИ У ЦК МОСКВА НИСУ ПА НЕСМИЈЕ ДОЊАМУ А ФАЛИ СЕ ДА ЈЕ ХРАБАР!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

31.08.2019 03:25

Кад це Додик престати прицати глупости да Комсиц није преставнк нас Хрвата.За нас Хрвате Цовиц и његови из Херцговине нису прставници нас Хрвата и то морају сви да свате,а поготово Додиг који негира насег пресједника.И сви морају да свате да је КОМСИЦ нас пресједник.

Name

Истине ради

31.08.2019 06:53

Чињеница је да је у РС све више људи који са симпатијама и одобравањем гледају на Жељка Комшића. Осваја их, мада то њему није ни намјера ни политичка оријентација. Није му РС-а политичка база.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драшко

31.08.2019 07:15

Народе, ево вам мало чињеница: 1. Комшић представља онај дио муслимана, који је за њега гласао, а Хрвате никако, што је апсурд, јер је "хрватски" члан Предсједништва БиХ. Он је грешка у систему. 2. АНП су муслиманима увалили Амери и Енглези, како би увалили БиХ у НАТО, а у ЕУ никад. Циљ АНП је вјештачко прављење кризе у ионако нестабилној БиХ. 3. Додик се не бори за Српску него за своју елиту, која мјесецима чека на обећане функције. Да је тако говори чињеница о нервози Додика,који губи стрпљење. Да је прави представник Српске одговарало би му нефункционисање БиХ. 4. Вријеме пролази, БиХ и народи у њој су у блату. Не постоји перспектива, млади одлазе и изгубили су вјеру у будућност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фуј

31.08.2019 10:25

Ми смо болестан народ. .Комсиц је градјанин а Додик Сељацина са дна каце Види се по пјесмама испод сатора

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јасно и гласно

31.08.2019 12:59

О судбини српског народа РС у дрзави БиХ, НЕЦЕ одлуцивати ни ДодиГ, ни Комсиц, ни Цовиц, итд.... Они нису ни срби, ни представници српског народа! Тацка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавор

01.09.2019 05:53

Комсицу у праву си.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нико никановиц

01.09.2019 07:44

Комсиц се одрзава на политицкој сцени БиХ неким утопијским идејама. Нема напретка без споразума, никад није било и неце бити. Предбацивати другима само се исказује властита фрустрираност и неспособност. Ако би у БиХ били избори један за један, погодите ко би побиједио, побиједили би представници муслимана, то је јасно као дан, јер њих има највисе. Је ли то онда добро за ту босну, то је друго питање. Комсиц у својим изјавама покусава да оправда своје мјесто у предсједниству, Дзаферовиц се не истице бас толико, али Комсиц има потребу да се истице. Казе није за ултиматуме а сам поставља ултиматуме. Коју вазност има тај мап за бих па да то буде толико вазно, ако не оде ове године отице години или за пар година, нато је ту, неце он нигдје побјеци. Веци је проблем Комсицу јер нема њага нигдје у том компромису лидера странака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ево када

01.09.2019 14:58

блеф прица о блефу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бејха је пропао пројекат

01.09.2019 18:10

Нека Комшића.Док је Комшић гдје јесте,Федерација ће бити подијељена на два супростављена дијела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јес јес..

02.09.2019 07:58

Тако је. Страши вука јањећом кожом, како то народ зна сликовито и илустративно казати. И успут марише, краде ли краде. Као да му истиче вријеме, рок трајања.

ОДГОВОРИТЕ