Кецман: Лоренци је играо као да има 20, а не скоро 40!

Миомир Кецмановић је био видно разочаран после пораза у другом колу такмичења на Флашинг медоузу.

Тенис 30.08.2019 | 13:23
Кецман: Лоренци је играо као да има 20, а не скоро 40!
Млади тенисер је после четири сата и 47 минута игре поражен од готово двоструко старијег тенисера, Паола Лоренција. Италијан је славио са 7:6 (11), 6:7 (2), 7:6 (2), 3:6, 6:3.

Очекивало се да се Кецмановић после прилично добрих игара овог лета пласира у треће коло, али то се нажалост није догодило.

"Одиграо је као да је играо пре 20 година а не да има скоро 40 година. Могло је да оде и у другу страну, да, играо сам ОК, више сам промашивао, он је само враћао. На крају сам пар лопти промашио када није требало и то је то", каже Кецмановић.

Признаје да је у финишу меча био уморан.

„Мало сам био уморан, али сам се осећао боље него када сам пет сетова играо на Ролан Гаросу, ако је то нешто добро. Шта да радим, када је било битно на крају, две лопте за милиметар су изашле. Да у трећем сету нису досудили аут када сам погодио линију, имао бих 0:40, можда би било другачије. Сад, не знам. Било је 5:5 у трећем, 0:30 неки лоб добар, пала је насред линије. Реално, 0:40, ко зна шта би се догодило. Наставио сам ипак даље, нисам пао, успео сам да дођем до петог сета и на крају за две лопте су одлучиле".

Каже да му је жао што добре игре овог лета није крунисао добрим пласманом на УС Опену. Имао је лепу прилику за шеснаестину финала.

„Шта да радим кад је боље одиграо? У реду је да је на папиру све тако, да сам фаворит, али треба да се одигра меч, данас је тако испало", каже Миомир.

Сада следи финални део сезоне, последње тромесечје.

"Не знам детаљно планове. Идем у Кину, после долазе европски турнири, Москва, Штокхоилм, Базел, Беч, Некст џен ако уђем. Дејвис куп, ако ме буду позвали. Не знам да ли ће бити места за мене ове године", каже Кецмовић.

Повратком Новака Ђоковића у тим, много је више кандидата за тим.

"Да, петорица се позивају, али игра Новак, ту су Дуци и Ђере који су доста допринели, Филип такође, ту ће бити Јанко јер му је то опроштајни турнир. Видећемо, једино ако не направим нешто добро, огроман резултат, али искрено, не верујем да ћу да будем ту ове године", поручио је Кецмановић и додао да није разговарао са селектором Зимоњићем.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар